Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ККР МОІ бакалавр_НОВА.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
06.09.2019
Размер:
204.29 Кб
Скачать

3. Критерії оцінювання знань

3.1. Державна комісія перевіряє бланк оцінювання за ключем і зазначає співпадання (правильні відповіді) і розбіжності (помилкові відповіді), підраховує і зазначає кількість правильних відповідей та проставляє оцінку тестування.

3.1.2. Державна комісія фіксує результат тестування кожного студента у екзаменаційній відомості.

3.3. Загальні критерії оцінювання тестових завдань:

понад 90% правильних відповідей – “відмінно”,

76 – 90% правильних відповідей – “добре”,

60 – 75% правильних відповідей – “задовільно”.

3.3. Оцінювання результатів розв‘язування аналітично-розрахункової комплексної ситуаційної задачі відповідно до еталонних відповідей відбувається за такими загальними критеріями:

“відмінно” – завдання виконано повністю, відповідь обґрунтовано, висновки та пропозиції аргументовано і оформлено належним чином;

“добре” – завдання виконано повністю, але припущено незначних неточностей у розрахунках або оформленні; але за умови належного оформлення завдання виконано не менше ніж на 80%;

“задовільно” – завдання виконано не менш ніж на 70% за умови належного оформлення; або не менше ніж на 80% за умови припущення незначних помилок у розрахунках або оформленні.

3.4. Підсумкова оцінка комплексного кваліфікаційного державного екзамену складається з усередненої оцінки за кожний з етапів (50% за тестове випробування і 50% за розв‘язання комплексної ситуаційної задачі).

При неможливості розрахунку усередненої оцінки, що виражається цілим числом (наприклад, за І етап – 4, за ІІ етап – 5), перевага віддається результатам оцінювання за виконання розрахунково-аналітичної задачі.