Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
metodichka_kursovye.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
10.09.2019
Размер:
100.86 Кб
Скачать
    1. Основна частина.

Обсяг 70% тексу рукописи, де розкривається основний зміст курсової роботи. Основна частина складається з 3 розділів. Всередині розділу звичайно розглядається декілька самостійних питань, які виділяються в окремі підрозділи. В кожний частині повинна бути 2-3 підрозділа, обсяг кожного з яких не може бути менш ніж 2-3 сторінки. Зміст розділів повинен відповідати назві і загальній темі роботи, але не співподати з нею.

Перший розділ повинен бути теоретичним і є методологічною основою для дослідження конкретної тематики. В ньому формулюється проблематика дослідження, висвітлюються усі точки зору, зокрема вітчизняний та зарубіжний досвід. Обсяг теоретичного розділу не повинен перевищувати 30% роботи.

Для курсової роботи другий розділ повинен бути більш конкретним, детально розкривати сутність теми роботи. В ньому повинен бути аналіз поставленої проблеми, а саме основні фукцїї, види, типологія, сучасні технології, вплив різноманітних чинників тощо. Обгял другого розділу має бути приблизно 25 % тексту рукопису.

Третій розділ передбачає більш практичний зміст і повинен містити самостійні розрахунки і осмислення студента з досліджуваної проблеми. Саме зміст третього розділу дає змогу проявити свої творчо-креативні здібності, які повинні відбивати практичну доцільність виконаної роботи. Обгял третього розділу має бути приблизно 25 % тексту рукопису.

    1. Висновки

Обсяг до 10% всього тесту рукопису. Висновки

змістовно співпадають з висновками після розділів, але повинні бути більш логічно побудованими згідно поставленої мети та задач дослідження.

Висновки і пропозиції формулюються за пунктами (бажано нумерованими – 1,2,3…) послідовно за кожними розділом роботи і мають співпадати з кількістю задач. В цьому розділі необхідно надати підсумок всієї роботи. Висновки і пропозиції повинні бути сформульовані в тезовій формі чітко, ясно, зрозуміло; відображати зміст роботи, її теоретичне та практичне значення.

    1. Список літератури

Після тексту курсової роботи приводиться список використаних джерел за абеткою. Кількість джерел літератури для курсової роботи повнна складати не менше 30 (Додаток Б).

    1. Додатки

Додатки розміщуються після списку використаної літератури. Вони містять необхідний ілюстрований і довідковий матеріал, що служить початковою базаю проведення дослідження. Всі додатки нумеруються в алфавітній послідовності. При використанні в тексті роботи будь-яких матеріалів або даних з додатків, слід робити посилання на відповідний додаток.

  1. ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

    1. Оформлення тексту та елементів тексту

Текст курсової роботи набирається на комп’ютері, бажено українською мовою. Міжстроковий інтервал 1,5 (в компьютері в меню Формат, Абзац); шрифт Times New Romans, розмір 14 пт, Формат А4.

Сторінки роботи повинні мати поля: ліве – 30мм, зверху – 20мм, праве – 10мм, знизу – 25мм. Таблиці, малюнки, схеми, графіки та інші матеріали виконуються на стандартних аркушах формату А4, або наклеюваются на такі аркуші.

Розділи і підрозділи прийнято нумерувати арабськими цифрами. Підрозділи нумерують окремо в кожному розділі двома арабськими цифрами. Позначення розділів (глав), підрозділів і їхні порядкові номери пишуть в одному рядку з заголовком, на прикінці крапка не ставиться. Назва розділа пишеться по центру заголовними буквами, потім пропускається дві строки та назва підрозділа з червоної строки. Після закінчення підрозділа пропускається теж дві строки та починається новий підрозділ. Кожний розділ (глава) пишеться з нової сторінки, а після нього формуються висновки по змісту розділа.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]