Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
5.Аналітична ЧАСТИНА.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
12.09.2019
Размер:
92.61 Кб
Скачать

360 Degrees Of Freedom Developer Suite.

У професійний пакет для розробки віртуальних турів Developer Suite входить декілька застосувань, основними з яких є 360 Image Assembler, 360 Panorama, 360.3d Project і Vrbrochure Project. 360. Пакет відрізняється інтуїтивно зрозумілим, строгим і в той же час зручним інтерфейсом, а детальна документація, доповнена корисними прикладами, зменшує час його освоєння. Все це в сукупності з досить скромними (в порівнянні з багатьма аналогами) розмірами, простотою і зручністю роботи, а також з широкими можливостями в плані індивідуалізації результату дозволяє рахувати додаток

Developer Suite одним з кращих в своєму класі.

Модулем Image Assembler є додаток для автоматичного, напівавтоматичного або ручного зшивання окремих знімків, отриманих з будь-якої стандартної цифрової камери, в панорами. Додаток 360 Panorama дозволяє створювати прості віртуальні тури на основі панорам. Модуль 360.3d Project призначений для генерації інтерактивних тривимірних моделей об'єктів, які незамінні для демонстрації товарів, пропонованих компаніями в інтерактивних каталогах продукції, і одночасно з цим можуть стати одним з елементів віртуального туру.

Отримані тури відрізняються зручністю перегляду і дозволяють ефективно уявляти потенційним клієнтам інформацію про об'єкт, що продається. Перегляд турів (як простих панорамних, так і демонструючих 3d-моделі і що представляють віртуальні брошури) зазвичай здійснюється в інтернет-браузере за наявності Java-аплета. Проте при створенні турів можна додатково включати варіант створення туру, орієнтованого на перегляд в flash-програвачі, що дозволяє максимально охопити можливу аудиторію.

SP VTB, SP STITCHER.

Компанія Spherical Panorama спеціалізується на розробці ПЗ для створення різних типів панорам і об'єднання їх у віртуальні тури, проте в нашому випадку найбільший інтерес представляють сшиватель знімків в панорами Sp_stitcher і будівник віртуальних турів Sp_vtb. Вони поставляються як окремі застосування, проте при розробці віртуальних турів доповнюють один одного, оскільки Sp_vtb дозволяє створювати тури лише на основі панорам у форматі spf, отримуваних в середовищі Sp_stitcher. Обидва застосування досить прості у вживанні, а що додаються до них детальна документація, декілька fisheye-наборів для тестування зшивання і пробний віртуальний тур дозволять швидше розібратися з тонкощами роботи.

Sp_stitcher — швидкий автоматичний трьохзнімочний fishege-зшивач, який може бути налаштований на роботу як із стандартним панорамним

устаткуванням, так і з нестандартним. Це дозволяє рекомендувати дану програму не лише професіоналам, але і звичайним фотоаматорам. Sp_stitcher підтримує автоматичний і ручний режими роботи і при необхідності дозволяє здійснювати корекцію зображень: проводити колірну корекцію, позбавлятися від бочкоподібних спотворень, оптимізувати положення швів fisheye-зображень.

Sp_vtb дозволяє об'єднувати у віртуальні тури сферичні і кругові панорами, доповнюючи їх фоновою музикою, звуковим супроводом, текстовими коментарями і спеціальними об'єктами: статичними фотографіями, відеороликами, flash-ролікамі, планом туру. В якості плану (карти) віртуального туру можна використовувати будь-які зображення у форматах jpg, gif, bmp розмірами від 100Ѕ100 до 800Ѕ570 пікселів. Можливе підключення відеороликів у форматах avi або mpg, які програватимуться при переході з однієї панорами на іншу.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]