Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
5.Аналітична ЧАСТИНА.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
12.09.2019
Размер:
92.61 Кб
Скачать

Ipix Interactive Studio.

Як додатки для створення віртуальних турів компанія IPIX пропонує програмні пакети IPIX i-linker 3.1 і IPIX Multimedia Toolkit, які має сенс використовувати лише у в'язці з ipix-зшивачем, оскільки обидва застосування налаштовано на вживання ipix-панорам. Як програми для зшивання панорам можуть бути задіяні пакети IPIX Interactive Studio і IPIX Real Estate Wizard. Всі названі програми зручні в роботі і мають детальну і добре ілюстровану документацію.

IPIX Interactive Studio — зшивач панорам для професіоналів, який відрізняється великим набором зручних інструментів для точного зшивання півсфер, ретушування швів і цілих панорам.

Програма IPIX Real Estate Wizard орієнтована на вживання в області торгівлі нерухомістю і розрахована на ріелторів. Створити в її середовищі панораму може навіть дитя, але можливості ручної обробки панорамних зображень в програмі мінімізовані до межі, що негативно позначається на якості створюваних панорам. Для збереження панорам потрібні

спеціалізовані платні ключі.

Додаток IPIX i-linker служить для створення віртуальних турів на основі ipix-панорам для Інтернету і CD, і краще всього використовувати його спільно з IPIX Interactive Studio. Програма дозволяє задавати автоматичний рух віртуальної камери по панорамі, додавати фоновий звук, виділяти точки переходу і зв'язувати їх гіперпосиланнями з додатковою інформацією (тексти, фото, аудіо, переходи) і з іншими панорамами.

Пакет IPIX Multimedia Tool Kit використовується для швидкого формування простих шаблонних віртуальних турів і теж розрахований переважно на ріелторів, а тому може стати вдалим доповненням до IPIX Real Estate Wizard. Пакет включає три програмні модулі: IPIX Brochure, IPIX Tv-studio і IPIX e-gallery.

Модуль IPIX Brochure — простий і зручний інструмент для генерації нескладних віртуальних турів у вигляді електронних брошур, які розміщуються на web-сайті компанії і дозволяють гранично чітко уявити необхідну інформацію про компанію, технологіях і тому подібне у вигляді взаємозв'язаних панорам, звичайних фотографій, тексту і контактної інформації.

IPIX Tv-studio дозволяє створювати тури з простою навігацією по ipix-зображеннях, включаючи автоматичне переміщення, призупинення перегляду для детальнішого вивчення зображення і масштабування його окремих ділянок. Перегляд туру може супроводитися програванням мелодії або прослухуванням коментарів. Модуль IPIX e-gallery розроблений для швидкої генерації простих віртуальних турів, призначених для відправки по електронній пошті. Створення турів здійснюється за шаблоном, а самі тури містять ipix-зображення, контактну інформацію і короткий опис туру.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]