Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
пояснювальна.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
13.09.2019
Размер:
5.56 Mб
Скачать

2.2. Характеристика будинку

На території садиби знаходиться будинок. Він створений виключно за геометричними мірка,нагадує куби,які з’єднанні між собою.

На першому поверсі:

  • Тераса(площа 28.65м )

  • Тамбур(площа 3.98м )

  • Холл(площа 3.98м )

  • Гостинна(площа 28.14м .Вона розташована нище рівня підлоги на 0.450м.)

  • Кладовка(площа 1.44м )

  • Кухня(площа 12.24м )

  • Санузел(площа 4.2м )

  • Коридор зі сходами(площа 13.2м )

  • Гараж(площа 24.14м .Він знаходиться нище рівня підлоги на 1.400)

Загальна площа складає - 153.236м

На другому поверху:

  • Спортзал(площа 24.42м .Спортзал знаходиться між першим та другим

поверхом на сходовій площадці )

  • Холл(площа 34.51м )

  • Санузел(площа 11.75м )

  • Гардеробна(площа 7.2м )

  • Спальня(площа 23.65м )

  • Кабінет(площа 27.32м )

  • Балкон(площа 22.14м )

Загальна площа другого поверху складає 150.99м

Розділ 3

Дизайн інтер’єрів будинку

Дизайн будинку створений в стилях еклектиці та поп-арті.

В якійсь мірі еклектики завжди існувала як неминуче слідство діалогу різних культур, проте основоположним принципом мистецтва стала саме в XIX столітті. Всьому провиною романтизм, з його філософією "вільного переміщення в історичному часі" і відмовою від строгих канонів в мистецтві. Модним і актуальним стало все, що було комфортним і красивим в інтер'єрах минулих стилів. Багато критиків мистецтва звинувачували Еклектику в надмірній перевантаженості і поганому смаку, відсутності індивідуальності. Та все ж, у неї були свої власні відмінні риси: пластичні форми, велика кількість текстилю, м'якість і зручність меблів, безліч декоративних елементів, якими могли бути дрібниці з різних кінців світу, що нагадують про культури Сходу, Середземноморських країн і т.п.

В икористання меблів змішаної стилістики або комбінація предметів різного походження, стилів і часів. Еклектика стає стилем в інтер'єрі, якщо він спроектований за принципом поєднання не більше двох-трьох стилістичних типів, об'єднаних кольором, текстурою, архітектурним рішенням. Дуже часто це досягається за допомогою внесення елементів стилю арт деко в класичний або навпаки сучасний інтер'єр.

Стиль поп-арт, що захопив у п'ятидесяті - шістдесяті роки XX ст. Америку, а потім і Європу, сьогодні більше асоціюється з картинками героїв коміксів (творами Роя Ліхтенштайна) і багаторазово дубльованими зображеннями супів Кемпбелл, банок кока-коли, а також портретами Мерлін Монро й Элвіса Преслі роботи Энді Уорхолла.

У меблях поп-арт асоціюється з обтічними формами й "кислотними" квітами. Абстрактний малюнок розцвічення, що кричить, глянсові поверхні й, звичайно ж, пластик, винайдений у ті роки, - невід'ємні ознаки цього напрямку в дизайні.

Народившись як демократичне мистецтво, "що освоює" предмети масового споживання, поп-арт став стилем для вибраних, "для тих, хто розуміє". При цьому другий зміст слова англійського слова "pop" залишається незмінним. Це вигук ("хлоп" або "бух") усе з тих же коміксів. Інтер'єр, виконаний у дусі поп-арту, незмінно залучає до себе увага несподіваною епатажними прийомами.

Розділ 4

Ландшафтна організація території

Комфорт і затишок біля дому,гарний настрій – це одне з головних завдань проектування. Кожна ландшафтна ділянка є унікальною та неповторною, тому на територій садиби є штучне озеро,басейн.,рокарій та безліч гарних та неповторних родзинок,таких я живі істоти – дерева,кущі на квіти,які живуть та ростуть разом зі своїми господарями. Разом з ними переживають щастя та плачуть в години родості чи горя…

Найголовніше завдання ландшафтного дизайну, озеленення – створення гармонії і краси, які повинні бути безпосередньо пов’язані з інфраструктурою. На сьогоднішній день ландшафтний дизайн, озеленення і благоустрій земельних ділянок є неймовірно популярними. Важко уявити міський пейзаж, внутрішній двір, котеджне селище без красивих і доглянутих галявин, клумб, дерев і різних штучних ландшафтних насаджень. Все це заслуга ландшафтного дизайну!