Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Praktika_marketing_3-5kurs.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
17.09.2019
Размер:
829.95 Кб
Скачать

Склад і структура товарної продукції фг „Агрофірма „Базис”” Уманського району Черкаської області

Вид продукції

20__ р.

20__ р.

20__ р.

тис.грн.

%

тис.грн.

%

тис.грн.

%

1

2

3

4

5

6

7

Продукція рослинництва – всього:

Зернові та зернобобові

Соняшник

Ріпак

Цукрові буряки

Картопля

Овочі відкритого ґрунту

Плоди

Ягоди

Соя

Інша продукція

Продукція тваринництва – всього:

Продовження табл. 1.2

1

2

3

4

5

6

7

ВРХ

Свині

Вівці

Молоко

Мед

Інша продукція

Всього

Перед кожною таблицею у тексті звіту має бути посилання на неї, а після – відповідний коментар, аналіз даних та проведених розрахунків у таблиці, з вказанням її номера.

Формули

Пояснення значень символів і числових коефіцієнтів необхідно подавати безпосередньо під формулою в тій послідовності, в якій вони наведені у формулі. Значення кожного символа і числового коефіцієнта треба подавати з нового рядка. Перший рядок пояснення починають зі слова «де» без двокрапки.

Рівняння і формули треба виділяти з тексту вільними рядками. Вище і нижче кожної формули потрібно залишити не менше одного вільного рядка. Якщо рівняння не вміщується в один рядок, його слід перенести після знака рівності (=) або після знаків плюс (+), мінус (-), множення (х).

Нумерувати слід лише ті формули, на які є посилання в наступному тексті. Інші формули можна не нумерувати.

Порядкові номери позначають арабськими цифрами в круглих дужках біля правого поля сторінки без крапок від формули до її номера. Номер, який не вміщується у рядку з формулою переносять у наступний нижче формули. Номер формули при її перенесенні вміщують на рівні останнього рядка. Якщо формулу взято в рамку, то номер такої формули записують зовні рамки з правого боку навпроти основного рядка формули. Номер формули-дробу подають на рівні основної горизонтальної риски формули.

Номер групи формул, розміщених на окремих рядках і об'єднаних фігурною дужкою (парантезом), ставиться справа від вістря парантеза, яке знаходиться в середині групи формул і спрямовано в сторону номера.

Загальне правило пунктуації в тексті з формулами таке: формула входить до речення як його рівноправний елемент. Тому в кінці формул і в тексті перед ними розділові знаки ставлять відповідно до правил пунктуації. Двокрапку перед формулою ставлять лише у випадках, передбачених правилами пунктуації: а) у тексті перед формулою є узагальнююче слово; б) цього вимагає побудова тексту, що передує формулі.

Розділовими знаками між формулами, котрі йдуть одна під одною і не відокремлені текстом, можуть бути кома або крапка з комою безпосередньо за формулою до її номера.

Формули в тексті нумерують у межах розділу. Номер формули складається з номера розділу і порядкового номера формули в розділі, між якими ставиться крапка. Номери формул пишуть біля правого поля аркуша на рівні відповідної формули в круглих дужках, наприклад: (3.1) (перша формула третього розділу).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]