Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
23.09.2019
Размер:
62.98 Кб
Скачать

«День музики»

У дітей все відбувалося як завжди: зарядка, сніданок.

Після сніданку був веселий конкурс «Угадай мелодію», звучали різні дитячі мелодії, команда яка перша вгадувала, отримувала 1 бал. Потім була невелика дискотека, а за нею за планом обід.

Після обіду я разом з іншими вожатими підготували для дітей караоке. Ми разом з дітьми так захопилися, що навіть не помітили як пройшов час.

11. 06. 2012.

З зарядки під веселу музику, щільного сніданку і під військову музику розпочався «день Туризму». Трудова практика продовжила його.

Після цього була гра «Зірниця». З перервою на обід. Діти проходили станції. А в кінці дня співали підготовлені раніше «пісні біля вогнища».

День сподобався всім. Втомилися, але були задоволені, тематика дня була збережена у всьому. З дітьми налагоджений хороший контакт.

12. 06. 2012.

Сьогодні за планом у нас був «День Ввічливості». Після зарядки, сніданку була трудова практика. Після неї діти грали на спортивному майданчику до обіду, після нього була розмова на тему «Краще добрим на світі бути ...». На початку ми прочитали вірш «Краще добрим на світі бути, злого в світі і так вистачає ...». Обговорювали почуте, ділилися своїми думками.

Я думаю, що важливість цієї бесіди незаперечна, можливо, не всі будуть моментально ввічливі після такої розмови, але якщо проводити такі заходи постійно, це напевно відкладається у свідомості дитини.

Залишилось небагато часу до кінця… Я з дітьми розучували пісню до закриття табору, це дітям далось легко.

В цілому, день пройшов добре, спокійно.

13.06. 2012.

Сьогодні останній день практики у мене і останній день роботи літнього шкільного табору. Сьогодні не було зарядки, відразу після сніданку пройшла урочиста лінійка, на ній були відзначені всі, хто був активним протягом зміни, хто виявляв себе в виконанні завдань. Також сьогодні заплановано на час фінальний виступ, кожен загін заспіває пісню, яку він підготував. Все йшло нормально, ми проспівали разом всі пісні.

Після обіду повторивши все ще на раз, діти і старші зібралися в залі, щоб згадати все, що було за цей час. Співали, танцювали, ділилися враженнями.

Я подякувала всім хлопцям та дівчаткам за їх активність, за проявлений інтерес до спільних справ. Побажала успіхів в майбутньому навчальному році.

Висновок своєї роботи

Педагогічна практика дала найголовніше - безцінний досвід спілкування з дітьми шкільного віку. Головним досягненням вважаю те, що мені вдалося встановити хороші відносини з дитячим колективом, надати конкретну дієву допомогу у вирішенні ситуацій. Спілкуючись з дітьми, доводилося не раз відповідати на їхні запитання, тим самим дізнаватися щось нове і для себе. Я зіткнулася з тим, що не всі діти проявляли активність, інтерес до колективних творчих справах. Були діти, з якими складно знайти спільну мову. Нецензурна лексика і, незважаючи на такий юний вік, шкідливі звички-то, що не завжди можна простежити і на що складно вплинути. Багато в чому, успіх моєї діяльності залежав від допомоги і порад педагогів. До свого загону я приклала багато зусиль, щоб бути кращими

Мені дуже сподобалося працювати в цьому загоні, я весь час відчував підтримку вихователя, а це немало важно, коли тільки починаєш працювати. Таким чином, я можу зробити висновок, що ефективність проведеної роботи була цілком нормальною. Поставлені цілі були досягнуті.

Оцінка за проведений захід:_______________

8

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]