Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЗВІТ З ІНФОРМАТИКИ.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
24.09.2019
Размер:
6.75 Mб
Скачать

ПРИВАТНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

«Університет економіки і підприємництва»

Кафедра вищої математики і інформатики

Індивідуально - дослідне завдання з дисципліни

«Інформаційні системи і технології на підприємствах»

студента денної форми навчання спеціальності

“Організація виробництва”

Варіант №__

Виконав студент групи ОВм-31

Русецький Вадим Сергійович

Перевірила викладач кафедри ВМІ

Кирик Л.В

Роботу захищено на оцінку «_________________»

Кількість балів__________

Дата захисту__________2012 р.

Хмельницький

2012

ЗМІСТ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. СТВОРЕННЯ ТОРГОВОЇ МАРКИ, ЛОГОТИПІВ, СЛОГАНІВ ДО НЕЇ

РОЗДІЛ 2. ПРЕДСТАВЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ТОРГОВУ МАРКУ СТРУКТУРА ОРГАНІЗАЦІЇ ТА СТРУКТУРА РИНКУ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ РЕСУРСІВ

РОЗДІЛ 3. СТВОРЕННЯ ПРЕЗЕНТАЦІЇ ТА РЕКЛАМИ, ФЛАЄРІВ, ВИЗНАЧЕННЯ ЗАТРАТ НА РЕКЛАМНУ КАМПАНІЮ

РОЗДІЛ 4 СТРУКТУРНА СХЕМА ОПИСУ МОЖЛИВОСТЕЙ РОЗМІЩЕННЯ ПРОДУКЦІЇ

РОЗДІЛ 5 РОБОЧА ТА ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА ПРОЕКТУ

РОЗДІЛ 6 БІЗНЕС ПЛАН

РОЗДІЛ 7 БАЗА ДАНИХ ПІДПРИЄМСТВА

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

ВСТУП

Створення нових торгових марок являється важливим завданням для кожного. Розробка Торгової Марки — один з найбільш складних і інтелектуально трудомістких видів рекламних послуг, оскільки включає декілька складових:

1. Назва — іменний ідентифікатор;

2. Логотип — візуальний ідентифікатор;

3. Слоган — смисловий ідентифікатор.

Від правильної розробки кожної з них, залежить майбутня доля Торгової Марки, одна невдало розроблена деталь, як мінімум, понизить імідж , а може і повністю занапастити всю світлу рекламну ідею по виводу торгової марки на ринок.

Метою даного завдання є створення торгової марки, яка зможе вивести нову продукцію на ринки товарів, і скласти гідну конкуренцію іншим товарам. В нижче наведених розділах буде розглянуто торгову марку, рекламу цієї торгової марки, а також її структурну схему.

Розділ 1. Створення торгової марки, логотипів, слоганів до неї

Для роботи з даним завдання було вибрано торгову марку «ZUBR».

Дана торгова марка являється потужним виробником спортивного взуття, а особливо кросівок.

Логотипом даної торгової марки являється “червоний бик” (мал. 1).

Малюнок 1

Також існують і інші види логотипів :

Салоганами даної компанії є такі :

Кросівки Zubr - унікальна яскравість, кросівки Zubr - справжня міцність, кросівки Zubr - це тренд, кросівки Zubr - справжня мрія і жодні інші кросівки не можуть замінити кросівки Zubr!

Розділ 2. Представлення інформації про торгову марку структура організації та структура ринку постачальників ресурсів

Історія виникнення кросівок. Кросівки пройшли довгий шлях, до того вигляду в якому ми зараз їх бачимо. В кінці XVIII сторіччя люди носили взуття з каучуковою підошвою, які називалися парусиновими туфлями, але вони були досить грубими і примітивними, не було розділення на праву/ліву ногу. Приблизно в 1892 році, Американська Гумова Компанія придумала зручніше гумове взуття з верхом з тканини, як отримало назву «кеди» («keds»). До 1917 року це взуття поступило в масове виробництво (воно отримало назву «снікери», тому, що людина яка носить їх йде так тихо, що може підкрастися до кого завгодно).

Протягом першої половини XX століття кросівки носили головним чином для занять спортом. Але в п'ятдесятих роках діти почали носити їх як явище моди. Ще більше підлітків пішли за модою, коли побачили Джеймса Діна в популярному фільмі «Бунтар без ідеалу» (англ. «Rebel Without а Cause»). В наш час кросівки є популярним, зручним, повсякденним видом взуття.

Є багато хороших фірм, які виробляють якісні кросівки. До однієї з фірм ,які виробляють хороші кросівки , відноситься Zubr. Саме Zubr виробляє дуже якісні і зручні кросівки, які є популярними і користуюються попитом.

Передумовами виникнення цієї компанії є те, що на території нашого міста немає досить потужних підприємств які б спеціалізувались на виготовлені спортивного взуття. Тому було прийнято рішення збудувати нову потужну фірму, яка могла б принести новий товар на ринок України. Очікування які покладені на даний проект дуже високі, оскільки продукт зовсім новий, і давки зі сторони конкурентів практично немає, тому попит на цей товар очікується досить високим.

Багато спортсменів носять кросівки Zubr, оскільки вони мають багато різних видів, для різних видів спорту. Кросівки Zubr терміном в багато років показали свої переваги як хороші, разом з тим надійні кросівки для всяких випробувань. Може бути, завдяки цьому кросівки Zubr завжди були прекрасною метою шанувальників спорту, а також молоді, що віддає перевагу якісним, разом з тим легким кросівкам. Кросівки Zubr - унікальна яскравість, кросівки Zubr - справжня міцність, кросівки Zubr - це тренд, кросівки Zubr - справжня мрія і жодні інші кросівки не можуть замінити кросівки Zubr!

Закрите акціонерне товариство «Zubr» - 10-літнє підприємство з багатими традиціями. Більше 500 чоловік працюють на підприємстві, у тому числі і робітники, зайняті в соціальній сфері.

Стратегія ЗАТ «Zubr» полягає в успішному розвитку досягнутих позицій у виробництві і збуті продукції. Висока якість, ритмічність роботи і доступні ціни - от девіз підприємства, якому ЗАТ «Zubr» точно слідує.

Сучасна технологія виготовлення та контролю, надійне японське устаткування JUKI, різноманітні лабораторні та натурні випробування, висока кваліфікація, багаторічний досвід виробництва взуттєвих виробів - усе це гарантує високу якість виробленої продукції, ефективність і надійність їх застосування. Для досягнення високої якості продукції нашого підприємства особлива увага приділяється технічному переоснащенню, впровадженню нових технологічних процесів, підвищенню кваліфікації працівників. Наша фабрика має імідж стабільного та порядного підприємства, яке намагається відповідати європейській моделі ділової досконалості, а також європейському стилю, порядку та благоустрою.

Ми завжди раді новим діловим партнерам!

Адреса: вул. Маршала Рибалка, 28/1, м. Хмельницький, 29019, Україна.

Структура організації представлена в схемі 1

Також є ще більш розширена схема структури підприємства.

Щодо постачальників ресурсів, то ЗАТ «Zubr» проводить для них жорсткий відбір. Оскільки фірма повинна бути впевнена що сировина та матеріали які вона використовує, є досить високої якості. Незначний обсяг закупівель у кожного постачальника також знижує фінансовий ризик для ЗАТ «Zubr». В основному для виробництва фірма використовує ресурси які були надані вітчизняними виробниками.

Тому ринок постачальників для даного підприємства не є великим.В основному він представлений провіреними, надійними, та якісними матеріалами.