Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Praktika_2012-KEPIT_Mazur_Viktoria.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
646.14 Кб
Скачать

5. Найпривабливіші готелі та їх опис

5.1. Готель Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Опис: 5-зірковий готель, розташований у самому центрі міста Осло; неподалік від нього – Oslo Cathedral, Oslo City Hall і Музей Мунка. Також неподалік є Akershus Fortress і Нобелевський центр миру.

У номерах із кондиціонерами, кількість яких у готелі Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo складає 673, є міні-бар і сейфи. По телевізору можна переглянути канали супутникового телебачення; також є безкоштовний доступ до Інтернету по телевізійному кабелю. В усіх номерах єписьмовий стіл, безкоштовні газети і телефон прямого набору. У номерах є бездротовий доступ до Інтернету. Серед додаткових вигод: фен та брючний прес. Ціна за номер від 2031,00 грн.

5.2. Готель Thon Hotel Opera

Опис: 4-зірковий готель, розташований у самому центрі міста Осло; неподалік від нього – Oslo Cathedral, Oslo City Hall і Музей Мунка. Також неподалік є Akershus Fortress і Нобелевський центр миру.

У 434 номерах готелю Thon Hotel Opera є міні-бар і кавовий автомат. По телевізору можна переглянути канали кабельного телебачення; також є платні кінофільми. У номерах є бездротовий доступ до Інтернету. Серед додаткових вигод: фен та вікна, що відчиняються. На запит надаються такі готельні вигоди: праска/прасувальна дошка, антиалергенні постільні речі та побудка телефоном. Прибирання пропонується щоденно. Ціна за номер від 1357,00 грн.

5.3. Готель Scandic Strand

Опис: 3-зірковий готель, розташований у місті Берген; неподалік від нього – Рибний ринок, Ганзейський музей і Церква св. Марії. Також неподалік є Grieg Hall і Гора Флейєн.

У 98 номерах готелю Scandic Strand є міні-бар. По телевізору можна переглянути канали супутникового телебачення; також є платні кінофільми. Надаються послуги безкоштовного бездротового високошвидкісного доступу до Інтернету. У ванних кімнатах є душ з ручним душем. Прибирання пропонується щоденно, а до вигод на запит включається побудка телефоном. Ціна за номер від 1475,00 грн.

5.4. Готель Comfort Hotel Park

Опис: 4-зірковий готель, побудований у самому центрі міста Тронгейм і в межах пішої прогулянки від нього розміщені Музей мистецтв Тронхейму, Собор Nidaros і Архієпископський палац. Також неподалік є Музей народної творчості Trondelag і Площа Торгет.

У 120 номерах готелю Comfort Hotel Park є міні-бар і фен. По телевізору можна переглянути канали супутникового телебачення; також є платні кінофільми. У номерах є безкоштовний доступ до Інтернету. Усі номери мають міні-кухні, де є холодильник. Серед додаткових вигод:праска/прасувальна дошка та вікна, що відчиняються. На запит надаються такі готельні вигоди: мікрохвильова піч та побудка телефоном. Прибирання пропонується щоденно. Ціна за номер від 1044,00 грн.

5.5. Готель Comfort Hotel Stavanger

Опис: 3-зірковий готель, розташований у самому центрі міста Ставангер; неподалік від нього – Собор Ставангеру, Музей Ставангеру і Археологічний музей. Також неподалік є Норвезький музей нафти і Університет Ставангеру.

У 90 номерах готелю Comfort Hotel Stavanger є вікна, що відчиняються і портьєри/занавіски. По телевізору можна переглянути канали супутникового телебачення; також є платні кінофільми. Надаються послуги безкоштовного бездротового високошвидкісного доступу до Інтернету. На запит надаються такі готельні вигоди: фен та побудка телефоном. Прибирання пропонується щоденно. Ціна за номер від 1381,00 грн.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]