Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Інсп.-мет. практика 4ДО І сем..doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
14.11.2019
Размер:
250.88 Кб
Скачать

Приблизний план

організації проведення батьківської конференції

№ п/п

Зміст роботи

Відповідальний

1.

Підготувати доповідь на тему:

Вихователі підгот. гр. або студент

2.

Розробити анкету для батьків, розповсюдити її, зібрати, проаналізувати відповіді і виступи перед батьками з результатами анкет

Зав. д/садом або студент

3.

Підготувати виступи батьків від кожної групи дитячого садка (2-3 чол)

Вихователь групп, студент

4.

Підготувати виступи по темі:

-*-

5.

Запросити з магазину „Культтовари” продавців з товарами для дітей

-*-

6.

Підготувати виступи дітей

Муз керівник

7.

Оформлення зала, емблеми конференції, об’яви, запрошень

В залежності від теми конференції можуть залучатися з доповідями лікар, ст медсестра, вчитель, можлива участь „Ательє мод” та ін.

Додаток № 9

СХЕМА АКТУ ПЕРЕВІРКИ

Про стан покращення організації керівництва і контролю в дитячому садку

1. Загальні відомості про дитячий садок: хто очолює; завідуюча, методист, лікар, завгосп. Розподіл обов’язків, взаєморозуміння, підвищення їх ділової кваліфікації – форми підвищення.

2. Виконання фінансового плану, які заходи організовуються по охороні і зміцненню здоров’я, підготовка до оздоровчої компанії.

3. Підбір і розміщення кадрів, робота з кадрами, їх освіта, стаж, своєчасне оформлення наказів, трудових книжок, тарифікація, графік відпусток, протоколи виробничих нарад, змагання, гласність кращих маяків по трудовій дисципліні. Культмасові заходи, чи є книга пошани, добрих традицій.

4. Організація, керівництво матеріальною базою, її стан, раціональне використання площі дитячого садка, оформлення ділянок, приміщень, наявність дрібного підсобного господарства, керівництво завгоспа (сад, город, ягідники).

5. Організація харчування, своєчасний контроль за організацією харчування, перевірити за неділю меню за різноманітністю і за один день вибірково, підрахувати калорійність. Правильне збереження продуктів.

6. Керівництво навчально-виховною роботою: плановість в роботі (аналіз планів 2-ох видів, контроль за виконанням програми, форми методичної роботи в д/садку, як відбирається це керівництво на підвищенні ділової кваліфікації вихователів і на вихованості дітей), продивитися заняття, бесіда з дітьми по основним розділам програми (якість і навичок дітей. Записи контролю, пропозиції по покращенню).

7. Робота з батьківським комітетом: план роботи батьківського комітету, виховання всіх завдань, поставлених перед д/садком в роботі з батьками.

8. Шефська робота: якщо міський садок – над яким сільським, якщо сільський – хто з міських допомагає, форми надання допомоги.

9. Висновки за станом керівництва, про стиль керівництва: автократичний, демократичний, ліберальний.

10. Пропозиції по покращенню керівництва і контролю в д/садку.

Підписи:

Додаток № 10

СХЕМА АКТУ ПЕРЕВІРКИ Д/САДКА