Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Оподаткування в різних сферах національної екон...doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
21.11.2019
Размер:
755.71 Кб
Скачать

4.1. Індивідуальні завдання (комплексні виробничі ситуації )

Завдання №1. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування прибутку промислових підприємств на регіональному рівні та визначити його вплив на результати фінансово-господарської діяльності, поточний фінансовий стан, інвестиційну діяльність.

Завдання №2. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування прибутку промислових підприємств на рівні національної економіки та визначити його вплив на результати фінансово-господарської діяльності, поточний фінансовий стан, інвестиційну діяльність.

Завдання № 3. Вивчити і здійснити аналіз сплати промисловими підприємствами непрямих податків на регіональному рівні та визначити їх вплив на результати фінансово-господарської діяльності та поточний фінансовий стан.

Завдання № 4. Вивчити і здійснити аналіз сплати промисловими підприємствами непрямих податків на рівні національної економіки та визначити їх вплив на результати фінансово-господарської діяльності та поточний фінансовий стан.

Завдання № 5. Вивчити і здійснити аналіз сплачених промисловими підприємствами зборів і цільових відрахувань на регіональному рівні та їх вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 6. Вивчити і здійснити аналіз сплачених промисловими підприємствами зборів і цільових відрахувань на рівні національної економіки та їх вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 7. Вивчити і здійснити аналіз сплати підприємством місцевих податків та зборів на регіональному рівні, визначити їх вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 8. Вивчити і здійснити аналіз сплати підприємством місцевих податків та зборів на рівні національної економіки, визначити їх вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 9. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування комерційних банків на регіональному рівні та визначити його вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 10. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування комерційних банків на рівні національної економіки та визначити його вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 11. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування страхових компаній на регіональному рівні та визначити його вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 12. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування страхових компаній на рівні національної економіки та визначити його вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 13. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування інвестиційного фонду (комерційних компаній) на регіональному рівні та визначити його вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 14. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування інвестиційного фонду (комерційних компаній) на рівні національної економіки та визначити його вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 15. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування підприємств торгівлі на регіональному рівні та визначити його вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 16. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування підприємств торгівлі на рівні національної економіки та визначити його вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 17. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування сільськогосподарських товаровиробників на регіональному рівні та визначити його вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 18. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування сільськогосподарських товаровиробників на рівні національної економіки та визначити його вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 19. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування суб’єктів малого підприємництва на регіональному рівні та визначити його вплив на фінансово-господарську діяльність.

Завдання № 20. Вивчити і здійснити аналіз оподаткування суб’єктів малого підприємництва на рівні національної економіки та визначити його вплив на фінансово-господарську діяльність.