Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Положення про геральдику (Крохмаль) 21.09.12.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
22.11.2019
Размер:
43.02 Кб
Скачать

VII. Підведення підсумків і визначення переможців

7.1. Оргкомітет з проведення конкурсу здійснює збір та відповідну реєстрацію матеріалів, поданих на І етап І-й туру (відбіркового) на конкурсу;

7.2. Матеріали учасників І етапу І-го туру конкурсу оргкомітет 15 жовтня 2012 р. подає для розгляду журі та визначення переможців;

7.3. Дирекція педагогічного училища здійснює нагородження переможців грамотами.

Viiі. Порядок виготовлення, використання, зберігання символіки

8.1. Виключне право виготовлення і використання геральдики, визначеної у цьому Положенні, належить Вищому навчальному закладу «Одеське педагогічне училище».

8.2.Символіка навчального закладу використовується: 

— при оформленні будівель, які належать педагогічному училищу або використовуються в її інтересах; 

— для зображення на документах навчального закладу, на друкованій та рекламній продукції (буклетах, календарях, листівках і т.п.), значках, членських картках, що підтверджують членство в організації, для оформлення канцелярського приладдя (папок, ручок, блокнотів, ділових щоденників тощо);  — при створенні та поширенні проектів ініціативних груп навчального закладу;  — при проведенні акцій та заходів (зборів, свят, виставок, фестивалів, лекцій, інших масових заходів за участю навчального закладу, спрямованих на реалізацію її завдань). 

8.3.Припускаєтьсявикористання геральдики навчального закладу як реклами на плакатах, афішах, сувенірах і т.п., в засобах масової інформації, що висвітлюють діяльність педагогічного училища, на друкованій, рекламно-інформаційній та сувенірній продукції, кіно-, відео-, фотоматеріалах та інших матеріалах, що видаються (виготовляються) навчальним закладом або на її замовлення.  8.4. Геральдика педагогічного училища може вживатися в чорно-білому і кольоровому варіантах. 

8.5. Написи геральдики навчального закладу можуть виконуватися українською, російською, англійською та іншими мовами з метою поширення статутної діяльності педагогічного училища в установленому порядку, на території інших держав. 

8.6.Відтвореннягеральдики навчального закладу, незалежно від її розмірів, повинно точно відповідати масштабам, кольоровому чи чорно-білому

зображенню, визначеному в цьому Положенні. 

8.7. Геральдика педагогічного училища виготовляється на замовлення

керівних органів навчального закладу. 

8.8. Будь-яке використання без спеціального дозволу власника геральдики педагогічного училища не допускається.

Додаток 1

До наказу

Склад оргкомітету

з проведення конкурсу

на кращу геральдику

Додаток 2

До наказу

Склад журі

з проведення конкурсу

на кращу геральдику

П О Л О Ж Е Н Н Я

про зміст, опис і порядок використання герба та

прапора села Стеблівка

 

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Відповідно до ст.22 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення .............сільської  ради від _8,07, 2011 року № 3 «Про символіку села . Стеблівка Хустського району», зазначена в даному Положенні символіка встановлюється з урахуванням історичних, культурних, соціально-економічних та інших особливостей і традицій територіальної громади. Вони є обов’язковими атрибутами територіальної громади, органу місцевого самоврядування  Стеблівської сільської ради. Це Положення визначає зміст і опис символіки села. Стеблівка Хустського району.та встановлює порядок їх використання. Згідно пп.14 п.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» воно затверджується виключно на пленарному засіданні сільської ради і може бути переглянуто, змінено лише із згодою більше половини депутатів від загальної чисельності ради.