Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1 Робоча програма економіка агр підпр ОЛІЙНИК Т...doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
17.08.2019
Размер:
671.23 Кб
Скачать

6. Індивідуально-консультативна робота

Індивідуально-консультативна робота здійснюється за графіком індивідуально-консультативної роботи у формі: індивідуальних занять, консультацій, перевірки виконання індивідуальних завдань, перевірки та захисту завдань, що винесені на поточний контроль тощо.

Індивідуально-консультативна робота за теоретичною частиною дисципліни проводиться у вигляді:

  1. Індивідуальних консультацій (запитання – відповідь стосовно проблемних питань теоретичного матеріалу дисципліни);

  2. Групових консультацій (розгляд типових прикладів, практики впровадження та використання нових методів та методик у виробничу практику).

Індивідуально-консультативна робота за практичною частиною дисципліни проводиться у вигляді:

  1. індивідуальних консультацій (розгляд практичних завдань стосовно яких виникли запитання);

  2. групових консультацій (розгляд практичних ситуацій, рольових ігор, які потребують колективного обговорення).

Індивідуально-консультативна робота для комплексної оцінки засвоєння програмного матеріалу проводиться у вигляді:

  1. індивідуального захисту самостійних та індивідуальних завдань;

  2. підготовка рефератів для виступу на науковому семінарі;

  3. підготовка рефератів для виступу на науковій конференції.

7. Індивідуальне науково-дослідне завдання

Індивідуальна науково-дослідна робота є видом поза аудиторної індивідуальної роботи студента навчального, навчально-дослідницького характеру, яка використовується в процесі вивчення програмного матеріалу навчального курсу і завершується складанням підсумкового екзамену.

Студентам пропонується в процесі навчання на підставі вивченого теоретичного матеріалу та опрацювання основної і додаткової літератури (підручники, навчальні посібники, наукові статті, статті в спеціальних журналах та ін.) підготувати реферати з теми, або вузької проблематики (окремого питання теми). Поряд з цим можливим варіантом є також підготовка та надання анотації додаткової (довідкової) літератури, бібліографічний опис (з короткою анотацією).

Студент повинен підготувати реферат з однієї з тем (питань) дисципліни або самостійно визначитися з темою, за погодженням з викладачем. Окремі реферати можуть бути використані для доповіді на науковому гуртку кафедри, підсумковій конференції за результатами вивчення дисципліни або науковій конференції із досліджуваної проблеми..

Структура індивідуального науково- (навчально-) дослідного завдання повинна включати: вступ, загальну частину, окремі розділи і висновки, а також перелік опрацьованої (використаної) літератури, взятої із рекомендованого списку літератури, абонемента бібліотеки, журналів, газет та Інтернету.

Оцінка індивідуального науково-дослідного завдання

Індивідуальне науково-дослідне завдання оцінюється за критеріями: самостійності виконання; логічності та деталізації плану; повноти й глибини розкриття теми; наявності ілюстрацій (таблиці, рисунки, схеми тощо); кількості використаних джерел (не менше десяти); використання цифрової інформації та відображення практичного досвіду; наявності конкретних пропозицій; якості оформлення.