Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Орган_зац_я _ методика проведення профес_йно-пс...doc
Скачиваний:
27
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
8.68 Mб
Скачать

Результати розподiлу по групам вiйськових спецiальностей

Основнi групи

спецiальностей

Кiлькiсть юнакiв, розподiлених для пiдготовки та служби по вiйськовим спецiальностям

Усього

з них по групам профпридатностi

1/Р1

2/Р

3/РУ

4/НР

Організаторські

Сенсорногностичні

Сенсомоторні

Сенсорні

Моторні

Технологічні

Моторно-вольові

40

40

40

40

40

40

40

-

-

-

-

-

-

-

Результати оцiнки нервово-психiчноi стiйкостi за анкетою "прогноз"

Рівень НПС

Усього

1 гр.

2 гр.

3 гр.

4 гр.

Кількість юнаків, розподілених за рівнем нервово- психічної стій- кості (НПС)

40

К-ть

%

К-ть

%

К-ть

%

К-ть

%

10

25

25

62,5

5

12,5

-

-

(Проблемні питання)

Військовий комісар

Краснолуцького районного військового комісаріату

полковник підпис Б.Б. ШАТУНОВ

Перелік документів, які відпрацьовуються в омрвк щодо організації та проведення професійно-психологічного відбору

  1. Наказ військового комісара про організацію та проведення професійно-психологічного відбору призовників в ОМРВК (Видається щорічно, призначається начальник групи – начальник відділення комплектування, затверджується склад групи: лікар-психіатр, лікар-неврапатолог – зі складу медичної комісії, психолог з соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та секретар групи – спеціаліст ОМРВК). Особливістю є те, що додатково в розпорядженнях голів адміністрацій (мерів міст) на черговий призов необхідно дублювати наказ ОМРВК щодо складу групи з метою недопущення зриву в роботі по причині можливого неприбуття, наприклад психолога (в штаті ОМРВК такої посади не має).

  2. План роботи позаштатної групи професійно-психологічного відбору ОМРВК (розробляється на поточний рік, повинен містити 3 етапи: - до приписки, - під час приписки, - під час призову). Підписується начальником відділення комплектування та затверджується військовим комісаром.

  3. Журнал обліку роботи групи профвідбору (Прошивається, нумерується, скріплюється мастичною печаткою, повинен містити розділ: ”Висновок”, в якому записується висновок групи, який підписується всіма членами групи. Витяги з журналу обліку роботи групи підшиваються в особові справи призовників та є одним з підтверджуючих документів щодо, наприклад, рішень призовних комісій стосовно призовників зарахованих в резерв).

  4. Посадові інструкції начальника та членів групи (підписуються заступником військового комісара, а для військових комісаріатів 3-го розряду головним спеціалістом, затверджуються військовим комісаром).

  5. Картки професійно-психологічного відбору та реєстраційні листи (підшиваються в особові справи призовників, в них містяться методики психологічного та психофізичного обстеження, заводяться під час проведення приписки). Методики, які використовуються в ОМРВК: - підбір слів, - аналогії, - числові ряди, - узори, - фігури, - арифметичний рахунок, - слухо-мовна пам'ять, - прогноз, - Айзенка, - суїцид. На ОЗП відділення професійно-психологічного відбору вивчають особистість в рамках таких видів відбору: - соціально-психологічний, - психологічний, - освітній.

  6. Узагальнені звітні матеріали (надаються до ОВК одночасно зі звітом про підсумки приписки і призову).

  7. Аналіз і наказ військового комісара (в кінці року в аналізі і наказі про підсумки вивчення окремим розділом вказується стан справ та завдання щодо роботи позаштатної групи професійно-психологічного відбору).