Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Метод Практик БД_ПТЭ.doc
Скачиваний:
312
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
14.35 Mб
Скачать

Падіння деталей рухомого складу вантажного поїзда на колію (п. 8.6)

До цього інциденту в поїзній роботі відносяться всі випадки падіння деталей рухомого складу вантажного та господарського поїздів (вагонів чи локомотива) на колію чи автозчеп або волочіння їх за рухомим складом.

Якщо в результаті падіння деталей рухомого складу вантажного поїзда (вагонів чи локомотива) на колію допущено інші тяжчі наслідки, то даний випадок класифікується залежно від ступеня тяжкості наслідків.

Заміна колісної пари на шляху прямування пасажирського поїзда, що призвела до затримки пасажирського поїзда понад 2 години (п. 8.7)

До цього інциденту в поїзній роботі відносяться усі випадки заміни колісної пари на шляху прямування пасажирського поїзда з будь-якої причини, що призвели до затримки його понад 2 години в порівнянні з графіковим часом, та випадки відчеплення вагона від пасажирського поїзда з пересадженням пасажирів у інші вагони, що призвели до затримки поїзда терміном менше 2 годин в порівнянні з графіковим часом.

Цей інцидент ураховується за тим господарством, працівники якого допустили найбільш вагоме порушення графіка технологічного процесу виконання цієї роботи.

Злам бокової ферми кузова вантажного вагона, колісної пари або її елементів, боковини візка рухомого складу, надресорної чи хребтової балок пасажирських і вантажних вагонів або тріщин балок пасажирських вагонів (п. 8.8)

До цього виду інцидентів у поїзній роботі відносяться усі випадки відчеплення локомотивів, пасажирських і вантажних вагонів від поїздів через указані несправності рухомого складу.

Якщо в результаті зламу бокової ферми кузова вантажного вагона, колісної пари або її елементів, боковини візка рухомого складу, надресорної чи хребтової балок пасажирських і вантажних вагонів або тріщин балок візків пасажирських вагонів допущено інші тяжчі наслідки, то даний випадок класифікується залежно від ступеня тяжкості наслідків.

Несправність колії або стрілочних переводів на головних коліях та маршрутах слідування пасажирських поїздів, що виявлені вагоном-колієвимірювачем, при яких рух поїздів забороняється (п. 8.9)

До цього інциденту в поїзній роботі відносяться усі випадки кожної несправності колії або стрілочних переводів на головних коліях та коліях, призначених для приймання, відправлення і пропускання пасажирських поїздів, що виявлені вагоном-колієвимірювачем, при яких рух поїздів забороняється.

Якщо ділянка колії, на якій рух поїздів забороняється, продовжується на сусідній дистанції колії, то випадок інциденту враховується і за сусідньою дистанцією колії.

Злам рейки і елементів стрілочних переводів (п. 8.10)

До цього інциденту в поїзній роботі відносяться випадки зламу рейки і елементів стрілочних переводів, що лежать у колії, при: поперечних тріщинах по всьому розрізу; виколах, поздовжньому розшаруванні головки рейки, сердечника, вусовика хрестовини, що створюють загрозу безпеці руху. Випадки зламу рейок та елементів стрілочних переводів (за рис. 69) інцидентом не вважаються.

Якщо в результаті зламу рейок і елементів стрілочних переводів допущено інші тяжчі наслідки, то даний випадок класифікується залежно від ступеня тяжкості наслідків.