Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
REPORT_00153488_2014_GRETA.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
375.46 Кб
Скачать

1) Затвердження рiчних, квартальних та щомiсячних бюджетiв.

2) Призначення виконуючого обов'язки Генерального директора Товариства з виконанням усiх обов'язкiв останнього термiном до 6 (шести) мiсяцiв у випадках вiдсутностi Генерального директора бiльше 4 (чотирьох) мiсяцiв пiдряд.

3) Надання згоди на призначення Генеральним директором внесених ним кандидатур на посади головного iнженера, головного бухгалтера, фiнансового директора, керiвника служби безпеки Товариства та начальника вiддiлу збуту.

4) Затвердження органiзацiйної структури Товариства та граничної чисельностi працiвникiв (як варiант - штатного розпису) Товариства.

5) Пiдготовка порядку денного Загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових Загальних зборiв.

6) Прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених Товариством акцiй.

7) Прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй.

8) Прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних

паперiв.

9) Затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених законом.

10) Обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, встановлених законом.

11) Обрання аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг.

12) Визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв у межах граничного строку, визначеного законом.

13) Визначення дати складення перелiку акцiонерiв, якi мають бути повiдомленi про проведення Загальних зборiв та мають право на участь у Загальних зборах вiдповiдно до законодавства.

14) Вирiшення питань про участь Товариства в об'єднаннях, про створення фiлiй, заснування iнших юридичних осiб, в тому числi iноземних.

15) Вирiшення питань, вiднесених до компетенцiї Наглядової ради законом /щодо видiлу та припинення Товариства/, у разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення.

16) Прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв у випадках, передбачених законом.

17) Визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй.

18) Прийняття рiшення про обрання оцiнювача майна Товариства та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг.

19) Прийняття рiшення про обрання (замiну) реєстратора власникiв iменних цiнних паперiв Товариства або депозитарiю цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг.

20) Надсилання пропозицiй акцiонерам про придбання належних їм простих акцiй особою (особами, що дiють спiльно), яка придбала контрольний пакет акцiй.

21) Розгляд та затвердження квартальних звiтiв, розгляд та подання на затвердження Загальним зборам акцiонерiв рiчних звiтiв, що подає виконавчий орган Товариства.

22) Затвердження фiнансових планiв Товариства на рiк.

23) Затвердження складу, обсягу та порядку захисту конфiденцiйної iнформацiї та вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю Товариства.

24) Аналiз дiй Генерального директора щодо управлiння Товариством, реалiзацiя iнвестицiйної, технiчної та цiнової полiтики, додержання номенклатури товарiв та послуг.

25) Iнiцiювання, у разi потреби, проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства.

26) Надання Загальним зборам акцiонерiв Товариства пропозицiї з питань дiяльностi Товариства.

27) Обрання Корпоративного секретаря Товариства.

28) Прийняття рiшення про вiдчуження, надання в оренду, лiзинг, iпотеку, заставу i т.i. будь-яких активiв Товариства, основних засобiв, рухомого чи нерухомого майна Товариства на суму, що перевищує 10-ть, але не бiльше 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства;

29) Надання письмової згоди Генеральному директору на укладення будь-яких правочинiв на суму, що перевищує десять вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства;

30) Вирiшення iнших питань, що належать до виключної компетенцiї Наглядової ради згiдно iз Статутом Товариства.

Голова та члени Наглядової ради є посадовими особами Товариства та несуть вiдповiдальнiсть в межах своїх повноважень.

1) посада

Голова Ревiзiйної комiсiї

2) прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Регеда Анатолiй Юрiйович

3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи

ВА 467424 13.11.1996 Дружкiвським МВ УМВС України в Донецькiй областi

4) рік народження**

1969

5) освіта**

Вища, Донецький державний унiверситет, хiмiк

6) стаж роботи (років)**

26

7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав**

Iнженер бюро охорони працi i ПК ВАТ "ГРЕТА"

8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано

29.03.2012 Строком на 3 роки

9) опис Голова Ревiзiйної комiсiї Регеда Анатолiй Юрiйович. Змiн протягом 2014 року не вiдбувалось. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Володiє 1 (однiєю) простою iменною акцiєю товариства, що дорiвнює 0.00000019239% вiд загальної кiлькостi акцiй товариства.

Перелiк попереднiх посад (наводяться дані за останні 5 років): начальник служби охорони працi.

Винагороду за виконання обов'язкiв голови ревiзiйної комiсiї не отримує. Винагороду в натуральнiй формi не одержує. Посадова особа на iнших пiдприємствах посад не обiймає.

Голова Ревiзiйної комiсiї очолює дiяльнiсть Ревiзiйної комiсiї. Та виконує наступнi зобов'язання:

Функцiї Ревiзiйної комiсiї:

- Контроль за виконанням Генеральним директором рiчних фiнансових планiв Товариства.

Аналiз ефективностi та повноти виконання Генеральним директором рiшень Загальних зборiв Товариства та Наглядової ради щодо питань фiнансово-господарської дiяльностi Товариства.

- Аналiз цiн, за якими Товариство закупає сировину, комплектуючi, матерiали, обладнання, а також реалiзує готову продукцiю (надає послуги) на предмет їх вiдповiдностi ринковим цiнам на дату здiйснення фiнансових операцiй.

- Контроль за своєчасним та повним здiйсненням розрахункiв з бюджетом.

- Контроль за нарахуванням, своєчаснiстю та повнотою виплати дивiдендiв.

Аналiз ефективностi використання кредитних ресурсiв, якi залучаються Товариством.

- Аналiз ефективностi використання коштiв резервного та iнших фондiв Товариства, що формуються за рахунок прибутку Товариства.

Перевiрка фiнансової документацiї Товариства, ведення якої забезпечується виконавчим органом Товариства.

Аналiз угод укладених вiд iменi Товариства.

- Аналiз фiнансового стану Товариства, його платоспроможностi, лiквiдностi активiв, виявлення резервiв для полiпшення економiчного стану пiдприємства i розробка рекомендацiй для органiв управлiння Товариства.

- Аналiз вiдповiдностi ведення у Товариствi бухгалтерського i статистичного облiку вимогам чинного законодавства.

Подання звiтiв про результати перевiрок Загальним зборам Товариства та надання рекомендацiй Загальним зборам на пiдставi цих звiтiв.

- Iнiцiювання скликання позачергових Загальних зборiв акцiонерiв в разi виникнення загрози суттєвим iнтересам Товариства або виявлення зловживань, вчинених посадовими особами Товариства.

Ревiзiйна комiсiя має право:

Отримувати вiд органiв управлiння Товариства, його пiдроздiлiв та служб, посадових осiб належнi матерiали, бухгалтерськi та iншi документи протягом 3-х днiв пiсля їх письмового запиту.

Вимагати скликання засiдань виконавчого органу, Наглядової ради, Загальних зборiв у випадках, коли виявленi порушення у фiнансово-господарськiй дiяльностi потребують рiшення вiдповiдних органiв управлiння Товариства.

Вимагати вiд посадових осiб Товариства пояснень з питань, що належать до повноважень Ревiзiйної комiсiї.

- Отримувати, розглядати звiти аудиторiв, складати вiдповiднi висновки.

- Iнiцiювати питання про вiдповiдальнiсть працiвникiв Товариства у разi порушення ними положень, правил та iнструкцiй з питань фiнансово-господарської дiяльностi Товариства.

- Брати участь у засiданнях Наглядової ради Товариства.

- Вносити пропозицiї до порядку денного Загальних зборiв та вимагати скликання позачергових Загальних зборiв. Члени Ревiзiйної комiсiї мають право бути присутнiми на Загальних зборах та брати участь в обговореннi питань порядку денного з правом дорадчого голосу.

Обов'язки Ревiзiйної комiсiї:

- Проводити перевiрки рiчної, а в разi необхiдностi за дорученням Голови Наглядової ради Товариства - квартальної фiнансової звiтностi Товариства.

- Складати висновки за результатами перевiрок рiчної фiнансової звiтностi, подавати їх Головi Наглядової ради та Генеральному директору не пiзнiше нiж за два тижнi пiсля проведення перевiрки. Без висновкiв Ревiзiйної комiсiї Загальнi збори не мають права затверджувати баланс та фiнансовий звiт.

Своєчасно доводити до вiдома Загальних зборiв акцiонерiв, Наглядової ради та Генерального директора Товариства результати здiйснених перевiрок i ревiзiй у формi звiтiв, доповiдних, повiдомлень на засiданнях органiв управлiння.

Ревiзiйна комiсiя зобов'язана вимагати позачергового скликання Загальних зборiв акцiонерiв або проведення засiдання Наглядової ради Товариства, у разi, якщо виникла загроза iнтересам Товариства або виявлено зловживання посадових осiб.

Ревiзiйна комiсiя правомочна приймати рiшення, якщо на засiданнi присутнi не менше 2/3 членiв Ревiзiйної комiсiї. Прийнятi рiшення оформлюються протоколом, який має бути пiдписаний всiма присутнiми на засiданнi членами Ревiзiйної комiсiї.

Витрати, пов'язанi з виконанням повноважень членами Ревiзiйної комiсiї, вiдшкодовуються Товариством у порядку, визначеному внутрiшнiми документами Товариства.

1) посада

Головний бухгалтер

2) прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Богданова Любов Михайлiвна

3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи

ВВ 943940 16.08.1999 Краматорським МВ УМВС України в Донецькiй областi

4) рік народження**

1962

5) освіта**

Вища, Всесоюзний заочний полiтехнiчний iнститут, спецiальнiсть "Економiка та органiзацiя гiрничної промисловостi"

6) стаж роботи (років)**

35

7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав**

заступник головного бухгалтера АТЗТ "ВЕСКО"

8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано

05.08.2009 Безстроково.

9) опис Головний бухгалтер Богданова Любов Михайлiвна. Змiн протягом 2014 року не вiдбувалось. Призначена на невизначений строк. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акцiями товариства не володiє.

Попереднi посади (наводяться дані за останні 5 років): головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера, головний бухгалтер.

Головний бухгалтер одержала заробiтну плату за рахунок фонду оплати працi Товариства у 2014 роцi у сумi 169457,87 грн. Винагороду у натуральнiй формi не отримує.

Ведення бухгалтерського облiку покладено на бухгалтерсько-фiнансовий вiддiл заводу, який очолює головний бухгалтер. Головний бухгалтер повинен забезпечити дотримання на заводi єдиних методологiчних принципiв бухгалтерського облiку, складання i подання у встановленi строки фiнансової звiтностi.

Розпорядження головного бухгалтера, що стосуються бухгалтерського облiку на заводi, є обов'язковими до виконання усiма структурними пiдроздiлами i працiвниками заводу. Бухгалтерський облiк повинна вести згiдно принципам i методам, передбаченим Законом № 996 i Положеннями) стандартами) бухгалтерського облiку. Забезпечувати безперервнiсть вiдображення операцiй i достовiрну оцiнку активiв, зобов'язань, капiталу в бухгалтерському облiку.

Головний бухгалтер зобов'язаний:

- забезпечити дотримання на пiдприємствi встановлених єдиних методологiчних пiдстав бухгалтерського облiку, складання та подання в встановленi стоки фiнансової звiтностi;

- здiйснювати контроль за ефективним використанням матерiальних, трудових та фiнансових ресурсiв;

- визначать, формувати, планувати, здiйснювати та координувати органiзацiю бухгалтерського облiку господарсько-фiнансової дiяльностi пiдприємства;

- здiйснювати контроль за дотриманням порядку оформлення первинних та бухгалтерських документiв, розрахункiв i платiжних зобов'язань, витрачанням фонду оплати працi, встановленням посадових окладiв, за проведення iнвентаризацiї основних засобiв, нематерiальних активiв, товарно-матерiальних цiнностей, коштiв, документiв, розрахункiв, перевiрок органiзацiї бухгалтерського облiку та звiтностi, документальних ревiзiй у пiдроздiлах пiдприємства;

- здiйснювати економiчний аналiз господарсько-фiнансової дiяльностi за даними бухгалтерського облiку та звiтностi з метою виявлення внутрiшньогосподарських резервiв, усунення непродуктивних витрат;

- вживати заходiв щодо запобiгання нестач, незаконного витрачання коштiв i товарно-матерiальних цiнностей, порушень фiнансового та господарського законодавства;

- вести роботу, спрямовану на забезпечення суворого дотримання штатної, фiнансової i касової дисциплiни, кошторисiв адмiнiстративно-господарських та iнших витрат, дотримання законностi списання з облiку дебiторської заборгованостi, нестач та iнших втрат, стежити за збереженням бухгалтерських документiв, оформленням та здаванням їх згiдно встановленого порядку в архiв;

- надавати методологiчну допомогу працiвникам пiдроздiлiв пiдприємства з питань бухгалтерського облiку, контролю, звiтностi та економiчного аналiзу. Керувати працiвниками бухгалтерiї пiдприємства;

- дотримуватися правил внутрiшнього трудового розпорядку:

- дотримуватися правил технiки безпеки при роботi з оргтехнiкою, протипожежними заходами безпеки;

- забезпечувати конфiденцiйнiсть вiдомостей про дiяльнiсть пiдприємства;

- при звiльненнi передати справи керiвнику або призначенiй особi;

- забезпечує безпосереднє керiвництво всiєю роботою з охорони працi в довiреному пiдроздiлi;

- проводить аналiз безпеки працi, виробничої санiтарiї та пожежної безпеки в довiреному пiдроздiлi i вживає заходiв щодо пiдвищеної безпеки працi;

- бере участь у розслiдуваннi нещасних випадкiв, що сталися в довiреному пiдроздiлi;

- розробляє iнструкцiї з безпеки працi для персоналу в довiреному пiдроздiлi;

- своїм розпорядженням визначає обов'язки в питаннях охорони працi заступника; пiдлеглих з подальшим внесенням їх до посадових iнструкцiй; Головний бухгалтер має право:

- в межах своєї компетенцiї пiдписувати i вiзувати документи;

- дiяти вiд iменi бухгалтерiї пiдприємства, представляти його iнтереси у взаєминах зi структурними пiдроздiлами та iншими органiзацiями;

- вимагати i одержувати вiд керiвникiв структурних пiдроздiлiв та фахiвцiв пiдприємства iнформацiю i документи, необхiднi для виконання його посадових обов'язкiв;

- вносити на розгляд директора пропозицiї щодо вдосконалення роботи вiддiлу: призначенню, перемiщенню, звiльненню працiвникiв бухгалтерiї, про їх заохочення або накладення на них стягнень, у тому числi матерiальних; змiни посадових i робочих iнструкцiй працiвникiв бухгалтерiї та iнших вiддiлiв пiдприємства;

- вносити пропозицiї щодо вдосконалення фiнансово-господарської дiяльностi пiдприємства, змiни структури управлiння пiдприємством, при змiнi матерiально-вiдповiдальних осiб;

- вимагати вiд керiвництва пiдприємства сприяння у виконаннi.

Головний бухгалтер несе вiдповiдальнiсть за:

- якiсть i своєчаснiсть виконання своїх посадових обов'язкiв - в межах, визначених чинним законодавством України про працю;

- за створення безпечних умов працi в пiдроздiлi та виконання правил i норм з охорони працi пiдлеглими.

1) посада

Член Ревiзiйної комiсiї

2) прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Лiтвiнов Сергiй Олексiйович

3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи

МК 328463 13.11.1996 МВМ Дзержинського РВ ХМУ УМВС України в Харкiвськiй областi

4) рік народження**

1969

5) освіта**

Вища, Політехнiчний iнститут, м.Харкiв, спецiальнiсть "Маркетинг"

6) стаж роботи (років)**

18

7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав**

Заступник директора з комерцiї ТОВ "Унiплiт"

8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано

29.03.2012 Строком на 3 роки

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]