Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
REPORT_00153488_2014_GRETA.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
375.46 Кб
Скачать

9) Опис Член Ревiзiйної комiсiї Лiтвiнов Сергiй Олексiйович. Змiн протягом 2014 року не вiдбувалось. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акцiями товариства не володiє.

Перелiк попереднiх посад (наводяться дані за останні 5 років): консультант з iнвестицiйних проектів служби управління інвестиційними проектами, заступник директора з комерцiї, консультант з економічних проектів.

Інші посади, які обіймає посадова особа на інших підприємствах: працює консультантом з економічних проектів в ТОВ "Унiплит", мiсцезнаходження: 77552, Iвано-Франкiвська обл., Долинський район, селище мiського типу Вигода, ВУЛИЦЯ ЗАВОДСЬКА, будинок 4.

Винагороду в грошовiй та натуральнiй формi за виконання своїх обов'язкiв не одержував.

Члени Ревiзiйної комiсiї обираються Загальними зборами виключно шляхом кумулятивного голосування з числа фiзичних осiб, якi мають цивiльну дiєздатнiсть. Голова Ревiзiйної комiсiї обирається членами ревiзiйної комiсiї з їх числа простою бiльшiстю голосiв вiд кiлькiсного складу ревiзiйної комiсiї,

Вимоги щодо порядку дiяльностi та компетенцiї Ревiзiйної комiсiї з питань, не передбачених законом або Статутом, визначаються рiшенням Загальних зборiв.

З кожним членом Ревiзiйної комiсiї укладається договiр, в якому визначаються їх права та обов'язки. Договiр вiд iменi Товариства пiдписується Генеральним директором Товариства.

Не можуть бути членами Ревiзiйної комiсiї:

- Голова або члени Наглядової ради.

- Генеральний директор.

- Корпоративний секретар.

- Особа, яка не має повної цивiльної дiєздатностi.

- Члени iнших органiв Товариства.

Члени ревiзiйної комiсiї не можуть входити до складу лiчильної комiсiї Товариства.

Повноваження члена Ревiзiйної комiсiї можуть бути достроково припиненi за рiшенням Загальних зборiв Товариства, або за його бажанням за умови письмового повiдомлення про це Товариства за два тижнi; в разi неможливостi виконання обов'язкiв за станом здоров'я; в разi смертi, визнання його недiєздатним, обмежено дiєздатним, безвiсно вiдсутнiм, померлим.

Функцiї Ревiзiйної комiсiї:

- Контроль за виконанням Генеральним директором рiчних фiнансових планiв Товариства.

Аналiз ефективностi та повноти виконання Генеральним директором рiшень Загальних зборiв Товариства та Наглядової ради щодо питань фiнансово-господарської дiяльностi Товариства.

- Аналiз цiн, за якими Товариство закупає сировину, комплектуючi, матерiали, обладнання, а також реалiзує готову продукцiю (надає послуги) на предмет їх вiдповiдностi ринковим цiнам на дату здiйснення фiнансових операцiй.

- Контроль за своєчасним та повним здiйсненням розрахункiв з бюджетом.

- Контроль за нарахуванням, своєчаснiстю та повнотою виплати дивiдендiв.

Аналiз ефективностi використання кредитних ресурсiв, якi залучаються Товариством.

- Аналiз ефективностi використання коштiв резервного та iнших фондiв Товариства, що формуються за рахунок прибутку Товариства.

Перевiрка фiнансової документацiї Товариства, ведення якої забезпечується виконавчим органом Товариства.

Аналiз угод укладених вiд iменi Товариства.

- Аналiз фiнансового стану Товариства, його платоспроможностi, лiквiдностi активiв, виявлення резервiв для полiпшення економiчного стану пiдприємства i розробка рекомендацiй для органiв управлiння Товариства.

- Аналiз вiдповiдностi ведення у Товариствi бухгалтерського i статистичного облiку вимогам чинного законодавства.

Подання звiтiв про результати перевiрок Загальним зборам Товариства та надання рекомендацiй Загальним зборам на пiдставi цих звiтiв.

- Iнiцiювання скликання позачергових Загальних зборiв акцiонерiв в разi виникнення загрози суттєвим iнтересам Товариства або виявлення зловживань, вчинених посадовими особами Товариства.

Ревiзiйна комiсiя має право:

Отримувати вiд органiв управлiння Товариства, його пiдроздiлiв та служб, посадових осiб належнi матерiали, бухгалтерськi та iншi документи протягом 3-х днiв пiсля їх письмового запиту.

Вимагати скликання засiдань виконавчого органу, Наглядової ради, Загальних зборiв у випадках, коли виявленi порушення у фiнансово-господарськiй дiяльностi потребують рiшення вiдповiдних органiв управлiння Товариства.

Вимагати вiд посадових осiб Товариства пояснень з питань, що належать до повноважень Ревiзiйної комiсiї.

- Отримувати, розглядати звiти аудиторiв, складати вiдповiднi висновки.

- Iнiцiювати питання про вiдповiдальнiсть працiвникiв Товариства у разi порушення ними положень, правил та iнструкцiй з питань фiнансово-господарської дiяльностi Товариства.

- Брати участь у засiданнях Наглядової ради Товариства.

- Вносити пропозицiї до порядку денного Загальних зборiв та вимагати скликання позачергових Загальних зборiв. Члени Ревiзiйної комiсiї мають право бути присутнiми на Загальних зборах та брати участь в обговореннi питань порядку денного з правом дорадчого голосу.

Обов'язки Ревiзiйної комiсiї:

- Проводити перевiрки рiчної, а в разi необхiдностi за дорученням Голови Наглядової ради Товариства - квартальної фiнансової звiтностi Товариства.

- Складати висновки за результатами перевiрок рiчної фiнансової звiтностi, подавати їх Головi Наглядової ради та Генеральному директору не пiзнiше нiж за два тижнi пiсля проведення перевiрки. Без висновкiв Ревiзiйної комiсiї Загальнi збори не мають права затверджувати баланс та фiнансовий звiт.

Своєчасно доводити до вiдома Загальних зборiв акцiонерiв, Наглядової ради та Генерального директора Товариства результати здiйснених перевiрок i ревiзiй у формi звiтiв, доповiдних, повiдомлень на засiданнях органiв управлiння.

Ревiзiйна комiсiя зобов'язана вимагати позачергового скликання Загальних зборiв акцiонерiв або проведення засiдання Наглядової ради Товариства, у разi, якщо виникла загроза iнтересам Товариства або виявлено зловживання посадових осiб.

Ревiзiйна комiсiя правомочна приймати рiшення, якщо на засiданнi присутнi не менше 2/3 членiв Ревiзiйної комiсiї. Прийнятi рiшення оформлюються протоколом, який має бути пiдписаний всiма присутнiми на засiданнi членами Ревiзiйної комiсiї.

Витрати, пов'язанi з виконанням повноважень членами Ревiзiйної комiсiї, вiдшкодовуються Товариством у порядку, визначеному внутрiшнiми документами Товариства.

1) посада

Член Ревiзiйної комiсiї

2) прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Ємельянова Iрина Вiкторiвна

3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи

ВС 728627 22.12.2000 Дружкiвським МВ УМВС України в Донецькiй областi

4) рік народження**

1961

5) освіта**

Вища, Макiївський iнженерно-будiвельний iнститут, iнженер-будiвельник

6) стаж роботи (років)**

38

7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав**

бухгалтер ВАТ "ГРЕТА"

8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано

29.03.2012 Строком на 3 роки

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]