Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
REPORT_00153488_2014_GRETA.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
375.46 Кб
Скачать

9) Опис Член Наглядової ради Анненков Iгор Вiкторович. Змiн протягом 2014 року не вiдбувалось. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Акцiями товариства не володiє.

Перелiк попереднiх посад (наводяться дані за останні 5 років): заступник голови правлiння, начальник філії, директор філії, економiчний радник, член наглядової ради - по теперішній час. Інших посад на інших підприємствах не займає.

За виконання обов'язків Члена Наглядової ради розмiр отриманої винагороди протягом 2014 року - 240000,00грн. В натуральному виглядi винагороду не одержує.

Повноваження Члена Наглядової ради дiйснi з моменту його обрання загальними зборами Товариства. Повноваження представника акцiонера - члена Наглядової ради дiйснi з моменту видачi йому довiреностi акцiонером - членом Наглядової ради та отримання Товариством письмового повiдомлення про призначення представника, яке, крiм iншого, повинно мiстити:

- прiзвище, iм'я та по батьковi (за наявностi представника);

- дату народження представника;

- серiю i номер паспорта представника (або iншого документа, що посвiдчує особу), дату видачi та орган, що його видав;

- мiсце роботи представника та посаду, яку вiн обiймає;

- мiсце проживання або мiсце перебування представника.

Член Наглядової ради-юридична особа несе вiдповiдальнiсть перед Товариством за дiї свого представника у Наглядовiй радi.

Член Наглядової ради-юридична особа має право в будь-який час вiдкликати свого представника й призначити нового, повiдомивши про це Товариство.

Член Наглядової ради здiйснює свої повноваження, дотримуючись умов договору (цивiльно-правового, трудового) з Товариством та вiдповiдно до Статуту Товариства, а представник акцiонера-члена Наглядової ради Товариства здiйснює свої повноваження вiдповiдно до вказiвок акцiонера, iнтереси якого вiн представляє у Наглядовiй радi.

Обрання Голови та членiв Наглядової ради Товариства здiйснюється шляхом кумулятивного голосування.

Одна й та сама особа може обиратися до складу Наглядової ради неодноразово.

Порядок роботи, виплати винагороди та вiдповiдальнiсть члена Наглядової ради визначаються законом, Статутом Товариства, а також договором (цивiльно-правовим чи трудовим), що укладається з членом Наглядової ради на умовах, затверджених рiшенням Загальних зборiв.

Член Наглядової ради повинен виконувати свої обов'язки особисто i не може передавати власнi повноваження iншiй особi, крiм члена Наглядової ради - юридичної особи-акцiонера.

Члени Наглядової ради Товариства не можуть бути одночасно Генеральним директором та/або членами Ревiзiйної комiсiї (ревiзором) Товариства.

У разi укладення з членом Наглядової ради Товариства цивiльно-правового договору такий договiр може бути оплатним або безоплатним.

До компетенцiї Наглядової ради належить вирiшення питань, передбачених Статутом Товариства та чинним законодавством, а також повноваження переданi їй для вирiшення Загальними зборами акцiонерiв Товариства.

До виключної компетенцiї Наглядової ради належить затвердження рiшень, пов'язаних з дiяльнiстю Товариства, в тому числi:

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]