Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
REPORT_00153488_2014_GRETA.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
375.46 Кб
Скачать

1) Затвердження рiчних, квартальних та щомiсячних бюджетiв.

2) Призначення виконуючого обов'язки Генерального директора Товариства з виконанням усiх обов'язкiв останнього термiном до 6 (шести) мiсяцiв у випадках вiдсутностi Генерального директора бiльше 4 (чотирьох) мiсяцiв пiдряд.

3) Надання згоди на призначення Генеральним директором внесених ним кандидатур на посади головного iнженера, головного бухгалтера, фiнансового директора, керiвника служби безпеки Товариства та начальника вiддiлу збуту.

4) Затвердження органiзацiйної структури Товариства та граничної чисельностi працiвникiв (як варiант - штатного розпису) Товариства.

5) Пiдготовка порядку денного Загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових Загальних зборiв.

6) Прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених Товариством акцiй.

7) Прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй.

8) Прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних

паперiв.

9) Затвердження ринкової вартостi майна у випадках, передбачених законом.

10) Обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, встановлених законом.

11) Обрання аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг.

12) Визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв у межах граничного строку, визначеного законом.

13) Визначення дати складення перелiку акцiонерiв, якi мають бути повiдомленi про проведення Загальних зборiв та мають право на участь у Загальних зборах вiдповiдно до законодавства.

14) Вирiшення питань про участь Товариства в об'єднаннях, про створення фiлiй, заснування iнших юридичних осiб, в тому числi iноземних.

15) Вирiшення питань, вiднесених до компетенцiї Наглядової ради законом /щодо видiлу та припинення Товариства/, у разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення.

16) Прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв у випадках, передбачених законом.

17) Визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй.

18) Прийняття рiшення про обрання оцiнювача майна Товариства та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг.

19) Прийняття рiшення про обрання (замiну) реєстратора власникiв iменних цiнних паперiв Товариства або депозитарiю цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг.

20) Надсилання пропозицiй акцiонерам про придбання належних їм простих акцiй особою (особами, що дiють спiльно), яка придбала контрольний пакет акцiй.

21) Розгляд та затвердження квартальних звiтiв, розгляд та подання на затвердження Загальним зборам акцiонерiв рiчних звiтiв, що подає виконавчий орган Товариства.

22) Затвердження фiнансових планiв Товариства на рiк.

23) Затвердження складу, обсягу та порядку захисту конфiденцiйної iнформацiї та вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю Товариства.

24) Аналiз дiй Генерального директора щодо управлiння Товариством, реалiзацiя iнвестицiйної, технiчної та цiнової полiтики, додержання номенклатури товарiв та послуг.

25) Iнiцiювання, у разi потреби, проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства.

26) Надання Загальним зборам акцiонерiв Товариства пропозицiї з питань дiяльностi Товариства.

27) Обрання Корпоративного секретаря Товариства.

28) Прийняття рiшення про вiдчуження, надання в оренду, лiзинг, iпотеку, заставу i т.i. будь-яких активiв Товариства, основних засобiв, рухомого чи нерухомого майна Товариства на суму, що перевищує 10-ть, але не бiльше 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства;

29) Надання письмової згоди Генеральному директору на укладення будь-яких правочинiв на суму, що перевищує десять вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства;

30) Вирiшення iнших питань, що належать до виключної компетенцiї Наглядової ради згiдно iз Статутом Товариства.

Голова та члени Наглядової ради є посадовими особами Товариства та несуть вiдповiдальнiсть в межах своїх повноважень.

1) посада

Член Ревiзiйної комiсiї

2) прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Стрiлець Зоя Iванiвна

3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи

МК 246181 20.11.1996 Червонозаводським РВ УМВС України в Харкiвськiй областi

4) рік народження**

1955

5) освіта**

Вища, Полiтехнiчний iнститут м.Харкiв, спецiальнiсть Iнженер-хiмiк-технолог

6) стаж роботи (років)**

36

7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав**

Командитне товариство "IНГЕО і К", головний бухгалтер

8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано

29.03.2012 Строком на 3 роки

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]