Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
marketing_11-12_OEF_ep.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
30.04.2019
Размер:
368.13 Кб
Скачать

Критерії оцінювання індивідуального навчально-дослідного завдання з дисципліни «Маркетинг»

Виконання студентом індивідуального навчально-дослідного завдання передбачає виконання одного з наступних видів роботи за вибором:

  • написання статті, тез на науково–практичні студентські конференції;

  • написання доповіді (захист на лекційному занятті);

  • написання науково-дослідних робіт (захист на семінарському занятті);

  • складання тестових завдань, кросвордів.

Науково-пошукова робота у формі статей, доповіді, есе повинна містити три частини: теоретичну (огляд законодавчої бази, теоретичного матеріалу, досліджень науковців з даної теми), практичну (аналіз статистичних даних, соціально-економічних показників), висновки та пропозиції.

На оцінку за індивідуальне навчально-дослідне завдання впливають такі моменти:

  • рівень опанування основними проблемами теми, рівень володіння категоріями і термінами;

  • ступінь ознайомлення із науковою літературою по тематиці роботи;

  • вміння пов’язати теоретичні положення з практикою;

  • здатність студента відстоювати власні погляди та вести наукову дискусію;

  • вміння логічно у відведений час викласти основні положення теми і зробити відповідні висновки і узагальнення;

  • якість виконання роботи чи завдання, відповідність теоретичним і методичним вимогам.

«6 балів» ставиться тоді, коли студент вільно володіє проблематикою досліджуваної теми, здійснює самостійний аналіз опрацьованого матеріалу, використовує широке коло наукових праць, в тому числі іноземних, робота відповідає вимогам щодо оформлення.

«5 балів» ставиться тоді, коли студент вільно володіє проблематикою досліджуваної теми, здійснює самостійний аналіз опрацьованого матеріалу, використовує значне коло наукових праць, робота відповідає вимогам щодо оформлення.

«4 бала» ставиться тоді, коли студент при захисті, виявивши належну підготовку, допускає неточності у трактуванні окремих проблем, відчуває певні труднощі в узагальненні теоретичного матеріалу. Є незначні недоліки в змісті та оформленні роботи.

«3 бала» ставиться тоді, коли студент при захисті, виявивши належну підготовку, допускає неточності у трактуванні окремих проблем, відчуває певні труднощі в узагальненні теоретичного матеріалу. Є значні недоліки в змісті та оформленні роботи.

«2 бала» виставляється тоді, коли студент орієнтується в тематиці роботи, але не може зробити висновки, пов’язати теоретичні узагальнення, оформлення роботи не відповідає вимогам.

«1 бал» виставляється тоді, коли студент за наявності роботи не орієнтується в проблемі та не відповідає на поставленні питання.

«0-балів» виставляється тоді, коли студент не орієнтується в проблемі та не відповідає на поставленні питання, робота не відповідає поставленими вимогам.

Критерії оцінювання змістової модульної контрольної роботи з навчальної дисципліни "Маркетинг"

  1. Модульна контрольна складається з 10 варіантів формалізованих завдань рівнозначної складності, термін виконання яких знаходиться в межах 45 хвилин.

  2. Кожне завдання складається з 3-х теоретичних та 2 тестових завдань.

  3. Оцінка за виконання змістової модульної контрольної роботи в кінцевому вигляді виставляється за бальною системою.

«9 балів» ставиться у випадках, коли студент має систематичні та глибокі знання навчального матеріалу, вміє без помилок виконувати тестові завдання, передбачені програмою дисципліни, засвоїв основну та ознайомився з додатковою літературою, викладає матеріал у логічній послідовності, робить узагальнення і висновки, наводить практичні приклади у контексті опису теоретичного матеріалу, правильно вирішує тестові завдання.

«8 балів» ставиться, якщо студент повністю засвоїв навчальний матеріал, знає основну літературу, вміє виконувати тестові завдання, викладає матеріал у логічній послідовності, робить певні узагальнення і висновки, але не наводить практичних прикладів у контексті тематичного теоретичного матеріалу або допускається незначних помилок у формулюванні термінів, категорій, розв’язанні тестових завдань.

«7 балів» ставиться, якщо студент повністю засвоїв навчальний матеріал, знає основну літературу, вміє виконувати тестові завдання, викладає матеріал у логічній послідовності, але не вміє робити певні узагальнення і висновки, не наводить практичних прикладів у контексті тематичного теоретичного матеріалу або допускається незначних помилок у формулюванні термінів, категорій, розв’язанні тестових завдань.

«6 балів» ставиться у випадках, коли студент засвоїв матеріал не у повному обсязі, дає неповну відповідь на поставлені теоретичні запитання, допустився грубих помилок у розв’язанні тестових завдань.

«5-4 бали» ставиться у випадках, коли студент засвоїв матеріал не у повному обсязі, дає неповну відповідь на поставлені теоретичні запитання, не вміє чітко узагальнити опрацьований матеріал, допустився грубих помилок у розв’язанні тестових завдань.

«3-2 бала» ставиться студенту, який не засвоїв навчальний матеріал, дає неправильні відповіді на поставлені теоретичні запитання.

«1-0 балів» ставиться студенту, який не засвоїв навчальний матеріал, дає неправильні відповіді на поставлені теоретичні запитання, не вміє або неправильно виконує тестові завдання.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]