Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
комп пр метод.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
21.09.2019
Размер:
734.21 Кб
Скачать

Методика розрахунку ефективності проекту

Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Ґ, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь (правий верхній куток), на кожен є посилання в тексті. Єдиний додаток позначається як додаток А.

Текст кожного додатка за необхідності може бути поділений на розділи й підрозділи, які нумерують у межах кожного додатка. У цьому разі перед кожним номером ставлять позначення додатка (літеру) і крапку, наприклад: „А.2” – другий розділ додатка А; „В.3.1” – перший підрозділ третього розділу додатка В.

Ілюстрації, таблиці і формули, розміщені в додатках, нумерують у межах кожного додатка, наприклад: „рис. Д.1.2” – другий рисунок першого розділу додатка Д; „формула (А.1)” – перша формула додатка А.

При оформлені додатків на аркуші, що попереджує їх розміщення друкують великими літерами слово „ДОДАТКИ”.

5. Підведення підсумків практичної підготовки студентів

Після закінчення терміну навчальної практики «Комп’ютерний практикум», студенти звітують на кафедрі про виконання програми практики. Загальна форма такої звітності - подання письмового звіту.

Письмовий звіт з практики подається у встановлений термін календарним планом (не пізніше трьох днів до закінчення практики) керівнику практики для перевірки, рецензування та допуску до захисту.

Захист звітів відбувається на кафедрі перед комiсiєю з трьох викладачів кафедри «економічна терія і право», що призначається завiдуючим кафедрою у встановлений час.

При визначенні рівня академічної успішності при отриманні диплому разом з іншими оцінками студента враховується оцінка за практику.

Результати захисту студентом звіту з комп'ютерної практики заносяться до відомості та залікової книжки студента. Позитивна оцінка, одержана на захисті, підтверджує офіційне завершення практики.

Студент, який не виконав програму практики без поважних причин, відраховується з академії. В окремому випадку йому може бути надано право проходження практики повторно під час канікул. Студент, який повторно отримав негативну оцінку з практики в комісії, відраховується з академії.

Кафедра має право по представленню деканату змінити термін проходження практики, піклуватися про повторне проходження практики або про відрахування з академії.

Інформація про хід практики та її підсумки обговорюються на засіданнях кафедри, а її загальні підсумки підводяться на Раді економічного інституту ДонНАБА.

6. Критерії оцінки практичних навичок студента

Оцінка захисту студентом звіту практики складається з:

- оцінки звіту практики, яка відображає загальний вигляд звіту, повноту огляду програмного забезпечення та обґрунтованість наданих рекомендацій щодо його вибору, вірність вирішення індивідуального завдання та повноту аналізу отриманих результатів;

- усних відповідей студента на питання відповідно змiста звіту.

Оцінка звіту з навчальної практики здійснюється за 12-ти бальною шкалою.

«Відмінно» (10-12) – високий рівень, маються цікаві самостійні висновки. Звіт та оформлення звіту відповідають вимогам. Студент дав повні та аргументовані відповіді на всі запитання членів комісії.

«Добре» (7-9) – несуттєві зауваження щодо змісту та оформлення звіту. У відповідях на запитання членів комісії студент припустився окремих помилок, хоч взагалі показав тверді знання. Робота студента на практиці під керівництвом викладача заслуговує високої оцінки.

«Задовільно» (4-6) – недбале оформлення роботи, суттєві зауваження щодо змісту. Відповідаючи на запитання комісії з практики студент почувався не впевнено, припускався помилок, не показав твердих знань.

«Незадовільно» (1-3) – містяться грубі помилки або робота підготовлена не самостійно. На запитання членів комісії з практики студент не дав задовільних відповідей.

У разі негативної оцінки комісією результатів практики і поданих матеріалів студент відраховується з академії.