Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
готовая контр работа 100 %.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
23.11.2019
Размер:
125.44 Кб
Скачать

9. Порядок вирішення спорів

9.1. Усі спори і розбіжності, що виникають з цього Договору або пов’язані з ним, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами.

9.2. У випадках неможливості досягнення згоди шляхом переговорів, спір передається на вирішення господарського суду і розглядається в установленому порядку згідно з чинним законодавством України і умовами даного Договору.

9.3. Спори, що виникають між Сторонами щодо оплати Товару, можуть бути передані на вирішення господарського суду за умови додержання Сторонами порядку їх досудового врегулювання.

10. Строк дії договору

10.1. Цей Договір набирає чинності з дати його підписання Сторонами і діє до «31» грудня 2010 р., а в частині виконання Сторонами своїх зобов’язань за Договором - до моменту їх повного виконання.

10.2. Закінчення строку дії цього Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії цього Договору.

11. Прикінцеві положення

11.1. Всі зміни та доповнення до цього Договору здійснюються за взаємною згодою Сторін у письмовому вигляді в формі Додаткової угоди. Всі Додаткові угоди до цього Договору є його невід'ємною частиною, і мають юридичну силу у разі, якщо вони викладені у письмовій формі, підписані Сторонами та скріплені печатками. Інші додатки до Договору повинні мати посилання на цей Договір, підписані Сторонами та скріплені печатками.

11.2. Сторони несуть повну відповідальність за правильність вказаних ними у цьому Договорі реквізитів (поштової, юридичної адреси, банківських реквізитів та ін.), інших відомостей (повноваження представника Сторони, статус платника податку, заміна печатки тощо) та зобов'язуються письмово повідомляти одна одну про їх зміну, а також про прийняття рішення про свою ліквідацію, реорганізацію або порушення справи про банкрутство, а у разі неповідомлення несуть ризик настання пов’язаних із цим несприятливих наслідків. Інформація про будь-які із вищевказаних змін повинна надаватись Стороною за сім календарних днів до запланованої дати їх настання, а у разі неможливості спрогнозувати дату їх настання - не пізніше 3-х календарних днів з дати настання таких змін.

11.3. Постачальник гарантує, що Товар не обтяжений ніякими правами третіх осіб.

11.4. Постачальник є юридичною особою, яка належним чином створена та існує за законодавством України, має повну цивільну правоздатність і всі необхідні права та повноваження юридичної особи для укладання цього Договору і виконання зобов’язань, які випливають з нього.

Усі органи Постачальника, згода яких відповідно до установчих документів Постачальника необхідна для передачі у власність (поставки) Товару Покупцю, в рамках даного Договору, ознайомлені з усіма положеннями цього Договору і дали згоду на його укладання. Представник Постачальника є належним чином призначеною посадовою особою, яка від імені Постачальника уповноважена на підписання цього Договору і має всі належним чином оформлені повноваження для такого підписання; реалізація цих повноважень не потребує їх наступного схвалення іншим органом Постачальника та будь-якими іншими органами чи особами.

11.5. В усьому, що не передбачено положеннями цього Договору, сторони керуються діючим на час виникнення та виконання зобов’язань законодавством України. У разі невідповідності будь-яких положень цього Договору чинному законодавству, це положення втрачає силу, що не спричиняє визнання всього Договору недійсним в цілому або таким, що не підлягає виконанню, оскільки Сторони допускають, що даний Договір міг бути укладеним без такого положення. У випадку, якщо виявиться недійсним положення Договору, яке є істотним, Сторони зобов'язуються протягом 10 (десяти) календарних днів з моменту визнання недійсним такого положення, внести відповідні зміни до Договору, з метою приведення недійсного положення у відповідність з чинним законодавством України.

11.6. Постачальник за даним Договором є платником податку на прибуток підприємств на загальних підставах відповідно до Закону України “Про оподаткування прибутку підприємств”, є платником ПДВ на загальних підставах згідно Закону України “Про податок на додану вартість” № 168/97 від 03.04.1997р.

11.7. Покупець за даним Договором є платником податку на прибуток підприємств на загальних підставах відповідно до Закону України “Про оподаткування прибутку підприємств”, є платником ПДВ на загальних підставах згідно Закону України “Про податок на додану вартість” № 168/97 від 03.04.1997р.

11.8. Додаткові угоди, інші документи, пов'язані з виконанням цього Договору, оформлені в письмовому виді й передані засобами факсимільного зв'язку, мають юридичну силу, за умови направлення іншій Стороні рекомендованим листом або іншим погодженим Сторонами способом, оригіналів документів протягом 3 (трьох) календарних днів з дати їхньої передачі за допомогою факсимільного зв'язку.

11.9. Постачальник має право передавати свої права та обов’язки за цим Договором третім особам лише за умови наявності письмової згоди Покупця.

11.10. Сторони цього Договору погодили, що з укладанням цього Договору вони досягли згоди з усіх його істотних умов та не існує будь-яких інших умов, які можуть бути істотними та необхідними за змістом цього Договору.

11.11. Договір складений українською мовою в двох аутентичних примірниках, по одному для кожної зі Сторін, які мають однакову юридичну силу.