Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методичка менеджмент.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
303.62 Кб
Скачать

3.4.Висновки і пропозиції

У висновках і пропозиціях у стислій формі висвітлюються результати проведено­го дослідження: коротко наводяться основні теоретичні положення проблеми, оцінка результатів дослідження та пропозиції щодо удосконалення досліджуваного напряму управлінської діяльності закладу готельно-ресторанного господарства. Бажано висновки та пропозиції аргументувати результатами розрахунків.

Пропозиції і рекомендації повинні бути чіткими, бажано виділяти їх за пунктами. Пропозиції повинні відповідати критеріям цільової ефективності, практичної значущості, оптимальності.

Рекомендований обсяг – 2 сторінки.

3.5 Список використаних джерел

Список використаних джерел наводять у кінці тексту курсової роботи, починаючи з нової сторінки. Його розміщують в алфавітному порядку і складають відповідно до чинних стандартів. Джерела слід розміщувати таким чином:

а) закони України (у хронологічній послідовності);

б) укази Президента, постанови Уряду (у хронологічній послідовності);

в) директивні матеріали міністерств (у хронологічній послідовності);

г) монографії, брошури, підручники (абетковий порядок);

д) статті з журналів (абетковий порядок);

є) інструктивні, нормативні та інші матеріали, що використовуються підприємством (абетковий порядок);

ж) іншомовні джерела;

з) електронні джерела.

Кількість використаних джерел повинна бути не меншою 20.

3.6. Додатки

Додатки не входять до загальної нумерації сторінок. Додатки треба оформлювати як продовження роботи, нумеруючи їх та розташовуючи в порядку появи посилань на них у тексті роботи. Кожний додаток повинен починатися з нової сторінки, мати заголовок, надрукований вгорі справа сторінки, наприклад, „Додаток 1”.

У додатках доцільно подавати великі за обсягом таблиці і схеми, нормативні документи, ілюстративний матеріал, копії документів бухгалтерської та статистичної звітності.

Орієнтовний перелік додатків до курсової роботи:

Додаток 1. Статут підприємства.

Додаток 2. Свідоцтво про державну реєстрацію СГД.

Додаток 3. Довідка про включення до ЄДРПОУ.

Додаток 4. Сертифікати відповідності

Додаток 5. Статистична звітність про діяльність підприємства ( за два роки).

Додаток 6. Бухгалтерська звітність про діяльності підприємства ( за два роки).

Додаток 7. Організаційна структура підприємства.

4. Загальні вимоги до оформлення курсової роботи

Оформлення курсової роботи здійснюється відповідно до Державного стандарту України ДСТУ 3008-95. Зміст курсової роботи потрібно викладати стисло, логічно й аргументовано, дотримуючись наукового стилю мови. Неохідно уникати загальних слів, бездоказових тверджень, тавтології. Доцільно узагальнювати матеріал у таблицях та схемах.

Курсова робота друкується на ЕОМ на одному боці аркуша білого паперу формату А4 через півтора міжрядкові інтервали, шрифт Times New Roman, 14 кегль. Загальний обсяг роботи не повинен перевищувати 50 сторінок друкованого тексту, включаючи бібліографію. Поля мають бути наступних розмірів: ліве поле – не менше як 30 мм, праве – не менше як 10 мм, верхнє і нижнє – не менше як 20 мм. Вперше номер сторінки проставляється на змісті.

Вступ, кожний розділ, висновки та список використаної літератури почина­ють з нової сторінки. Параграфи друкуються послідовно один за одним. Розділи і параграфи нумерують арабськими цифрами та друкують з абзацним відступом. Номер параграфу включає номер розділу і свій порядковий номер, відокремлені крапкою (1.2, 2.4...).

Заголовки основних частин роботи «ЗМІСТ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ...», «ВИСНОВКИ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ», «ДОДАТКИ» дру­кують великими напівжирними літерами та розміщують посередині тексту, заго­ловки параграфів друкують маленькими напівжирними літерами (крім першої ве­ликої) та розміщують з абзацного відступу. В кінці назв розділів та підрозділів крапка не ставиться.

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, рисунків, таблиць, формул і т.п. подають арабськими цифрами без знаку №. Ілюстрації (графіки, діаграми тощо) позначають словом Рис. і нумерують послідовно у межах розділу. Посилання на ілюстрації вказують порядковим номером ілюстрації, наприклад, Рис. 2.1.

Кожна таблиця повинна мати розташоване у правому верхньому куті слово Таблиця з відповідним номером, який включає номер розділу та номер таблиці в ньому (наприклад, Таблиця 1.2). Далі йде назва таблиці, яка пишеться безпосередньо над таблицею (нижче слова Таблиця…) симетрично до тексту. Слово Таблиця та безпосередньо її назва пишуться з великої літери. У кожній таблиці заголовки граф повинні починатися з великих літер, підзаголовки - з маленьких, якщо вони складають єдине ціле. Таблицю розміщують після першого згадування про неї в тексті. Таблицю з великою кількістю рядків можна перенести на іншу сторінку, при цьому не повторюючи назву, а вказуючи Продовження табл.

На всі таблиці мають бути посилання в тексті, при цьому слово Таблиця пишуть скорочено, наприклад, Табл. 2.3. У повторних посиланнях за текстом на таблиці треба зазначити див. табл. 2.3. За необхідності окремі таблиці та рисунки можна подавати на аркушах формату А3.

Курсову роботу подають до захисту у збошурованому вигляді.

NB! КУРСОВІ РОБОТИ ПЕРЕВІРЯЮТЬСЯ НА ПЛАГІАТ!

ЯКЩО РІВЕНЬ ПЛАГІАТУ ПЕРЕВИЩУЄ 30%, РОБОТА ДО ЗАХИСТУ НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ!