Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
41
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
463.36 Кб
Скачать

Оцінювання письмової екзаменаційної роботи студентів денної форми навчання

Оцінка «10 балів» ставиться за умови, що студент дав правильну і вичерпану відповідь на поставлене запитання, при цьому показав високі знання понятійного апарату, чинних нормативно-правових актів, спеціальної літератури, уміння аргументувати своє ставлення до відповідних категорій, понять, залежностей, явищ тощо; доповнив свою відповідь прикладами з господарської практики та статистичними даними.

Оцінка «8 балів» ставиться за умови, що студент дав правильну і вичерпану відповідь на поставлене запитання, при цьому показав високі знання понятійного апарату, чинних нормативно-правових актів, спеціальної літератури, уміння аргументувати своє ставлення до відповідних категорій, понять, залежностей, явищ

Оцінка «6 балів» ставиться за умови, що студент у цілому відповів на поставлене запитання, але не спромігся переконливо аргументувати свою відповідь, помилився у використанні понятійного апарату і нормативно-правових актів, показав незадовільні знання літературних джерел, господарської практики, статистичної інформації.

Оцінка «0 балів» ставиться за умови, що студент дав неповну відповідь на поставлене запитання в загальних виразах, показав незадовільні знання понятійного апарату, нормативно-правових актів, спеціальної літератури, господарської практики та статистичної інформації або взагалі нічого не відповів на поставлене запитання.

Примітка. У разі використання заборонених джерела підказок студент видаляється з аудиторії та одержує загальну нульову оцінку.

Екзаменаційний білет для студентів денної форми навчання містить 5 завдань, кожне з яких оцінюється за шкалою від 0 до 10 балів залежно від рівня знань.

Шкала оцінювання екзаменаційних завдань:

Оцінка за 100-бальною шкалою

РІВЕНЬ ЗНАНЬ

10

Відмінний

8

Добрий

6

Задовільний

0

незадовільний

Результати екзамену оцінюються в діапазоні від 0 до 50 балів включно. У разі, якщо відповіді студента оцінено менше, ніж у 30 балів (до 60%), він отримує незадовільну оцінку за результатами екзамену, а набрані за екзамен бали не враховуються у загальній підсумковій оцінці.

Загальна підсумкова оцінка з дисципліни складається з суми балів за поточну успішність та за виконання екзаменаційних завдань (за умови, що на екзамені студент набрав не менше 30 балів).

Якщо на екзамені студент набрав менше 30 балів, тобто отримав незадовільну оцінку, загальна підсумкова оцінка включає лише оцінку за поточну успішність.

Переведення даних 100-бальної шкали оцінювання в 4-х бальну та шкалу за системою ECTS здійснюється в такому порядку:

Оцінка за шкалою, що використовується в КНЕУ

Оцінка за національною шкалою

Оцінка у формі заліку (для вибіркових дисциплін)

Оцінка за шкалою ECTS

90 – 100

Відмінно

Зараховано

А

80 – 89

Добре

Зараховано

В

70 - 79

С

66 – 69

Задовільно

Зараховано

D

60 - 65

E

21 - 59

Незадовільно з можливістю повторного складання

Не зараховано з можливістю повторного складання заліку

FX

0 – 20

Незадовільно з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

Не зараховано з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

F

Підсумковий (семестровий) контроль з дисципліни «Маркетинг послуг» здійснюється виключно за результатами поточного контролю на денній формі навчання та у формі іспиту на вечірній та заочній формах навчання.

Загальна кількість балів складається з кількості балів за результатами поточного контролю і результатами іспиту, за умови, коли студент набрав на іспиті не менше, як 30 балів.

Умови набору балів розкриті у розділі 5.

Складання академічної заборгованості студентами всіх форм навчання з дисципліни «маркетинг послуг» передбачає виконання додаткових завдань і проводиться згідно з положенням ухвали вченої ради університету від 29 листопада 2001 року.

Соседние файлы в папке Discipline_mag_pr