Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Diplom1_Vyshinskaya_ostannye.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
23.03.2015
Размер:
451.07 Кб
Скачать

25 Лютого 2014р. «в гостях у д. Гордона» Виктор Шендерович:

Как вы, сатирик, путинский развод восприняли?

— Да тут, понимаете, ничего, кроме стыда и неловкости — за кукольный тот театр, который они разыграли.

Да? А народу понравилось...

— Знаете, когда я слышу слово «народ», моя рука тянется к валидолу.

Хорошо хоть не к пистолету!

— Кстати, а что вы имеете в виду под «народом»?

Подавляющее большинство россиян, совершенно другой жизнью живущих...

— Возможно — я только хочу о разводе сказать: поскольку мы договорились, что в личную жизнь не лезем...

...но это та личная жизнь, которую нам самим вынесли на обозрение...

— Это просто никакая не личная жизнь — дело в том, что путинский развод прямое отношение к ханжеству этой власти имеет. Вправе ли политик развестись? Конечно — вон Саркози через это прошел, да кто угодно, только не надо у алтаря со свечкой и про духовные скрепы — вот этого всего не надо.

И полеты Путина со стерхами, поди, вам не нравятся?

— Нет, и я ведь не столько про развод сейчас, сколько про то, что это в очередной раз демонстрация абсолютного презрения к народу. С нами, как с дебилами, обошлись, которые два явления между собой связать не способны.

Раньше ему, видимо, пиарщики разводиться не советовали, потому что разве можно это делать, когда он нас в православную разновидность тирании и клерикальное средневековье зовет, а сейчас у власти он укрепился, окопался, осмелел... Для меня этот развод — свидетельство того, что Путин, как модно нынче говорить, отвязался — ему по фигу, как хотите, так и воспринимайте: в этом демонстративное, очевидное презрение есть (брезгливо морщится) [36].

Висновок до розділу

Загалом у медійному продукті Д.Гордона основним жанром є інтерв’ю. Газета «Бульвар Гордона» і авторська програма «В гостях у Дмитра Гордона» представляють інтерв’ю з політиками, письменниками та зірками. Це дає можливість обговорити різні теми в проекті. Не тільки про життя зірок, але і про те як створювалась наша література, що відбувається в політичній сфері нашої країни. На сьогоднішній день ці теми цікавлять майже всіх, тому ми вважаємо що продукт Д.Гордона має достатньо цільову аудиторію.

РОЗДІЛ ІІІ. ОХОРОНА ПРАЦІ

3.1. Класифікація умов трудової діяльності та напруженість трудового процесу.

На робочому місці журналіста, робота якого пов’язана з використанням ПК можуть виникати різноманітні небезпечні та шкідливі фактори: підвищений рівень шуму, несприятливі мікрокліматичні умови, недостатній рівень освітленості, шкідливі речовини, підвищений рівень електромагнітних випромінювань радіочастот, висока напруга електричної мережі, статична електрика та інші.

Об’єктом дослідження даного розділу є робочий кабінет працівника ЗМІ. Мета роботи – це оцінка та перевірка умов праці робітників видавництва.

Дослідження умов праці показали, що чинниками виробничого середовища в процесі праці є: санітарно - гігієнічна обстановка, психофізіологічні елементи, естетичні елементи, соціально - психологічні елементи. Організація і поліпшення умов праці на робочому місці є одним з найважливіших резервів продуктивності праці і економічної ефективності виробництва, а також подальшого розвитку самої працюючої людини. У цьому головна проява соціального і економічного значення організації і поліпшення умов праці [30].

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]