Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Проект процес. документів / Взірці / ст.262 ч.2 - постанова слідчого заміна на безпечний аналог

.doc
Скачиваний:
64
Добавлен:
30.05.2015
Размер:
33.28 Кб
Скачать

П О С Т А Н О В А

про виїмку речовини, що становить загрозу для оточуючих та заборонена у вільному обігу, та її заміну на безпечний аналог

м. Н. 1 січня 2013 року

Слідчий слідчого відділу Н-ського МВ УМВС України в Н-ській області Н-ов А.А., розглянувши матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-000001 від

1 грудня 2012 року, розпочатого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України,-

В С Т А Н О В И В :

На території Н-ської області протягом тривалого часу діє організоване злочинне угруповання, члени якого причетні до організації незаконного виготовлення, зберігання, перевезення з подальшим збутом на території області та за її межами наркотичної речовини кокаїн.

Встановлено, що керівником злочинного угруповання є І., який з іншими невстановленими особами організував лабораторію з виготовлення наркотичної речовини кокаїн з метою подальшого збуту на території області та за її межами. При цьому І. особисто займається збутом наркотичної речовини кокаїн, наркозалежним особам області. У діях І. вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.3 ст.307 КК України.

18 червня 2012 року І. планує здійснити перевезення наркотичної речовини героїн загальною вагою 1,5 кг залізничним транспортом за маршрутом Київ - Одеса.

Ураховуючи, що здобутих на даний момент доказів недостатньо для притягнення І. до кримінальної відповідальності, оскільки він обізнаний про методи та форми роботи правоохоронних органів, здійснює свою протиправну діяльність конспіративно, а відомості про особу та про злочин, яка його вчинила, неможливо отримати в інший спосіб, крім як здійснити виїмку наркотичної речовини героїн, яка становить загрозу для життя та здоров’я населення і заборонена у вільному обігу, замінивши її на речовину такого самого кольору та ваги, керуючись ст.ст. 110, 246, 248, 249, 258, 262 КПК України,

П О С Т А Н О В И В:

1. Здійснити виїмку наркотичної речовини героїн, яку перевозить у сумці гр. І., оскільки вона становить загрозу для оточуючих і заборонена у вільному обігу, замінивши її на речовину такого самого кольору та ваги.

2. Виконання постанови про проведення негласних слідчих (розшукових) дій шляхом виїмки наркотичної речовини героїн, яку перевозить у сумці гр. І., що становить загрозу для оточуючих і заборонена у вільному обігу, та заміну її на речовину такого самого кольору та ваги, доручити співробітникам Н-ського МВ УМВС України в Н-ській області.

3. Копію постанови для виконання направити до Н-ського МВ УМВС України в Н-ській області.

Слідчий СВ Н-ського МВ УМВС

України в Н-ській області ____________

Погоджено

Прокурор м. Н. Н-ської області ____________