Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dodatok_B (1).doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
84.48 Кб
Скачать

4.Якість та кількість продукції. Порядок прийому-передачі продукції за кількістю та якістю

4.1. Якість Продукції, яка поставляється Покупцеві, повинна відповідати вимогам Державних стандартів (ДСТУ) або Технічних умов (ТУ), які діють на території України, що підтверджується паспортом якості виробника та/або сертифікатом відповідності (для Продукції, яка підлягає сертифікації).

4.2. Кількість Продукції, поставку (передачу у власність) якої Сторони планують здійснити в рамках та на підставі цього Договору, вказується у додатках до цього Договору. Фактичний об'єм Продукції, що поставляється в рамках та на підставі Додатків до цього договору, вказується в відповідній залізничній накладній чи Акті прийому-передачі, на підставі яких складаються Акти звірки взаєморозрахунків.

4.3. Кількість Продукції, яка планується до поставки (передачі у власність), реквізити відвантаження, повідомлення про готовність прийняти вантаж вказуються в заявці Покупця.

4.4. Загальна кількість Продукції, що поставляється (передається у власність) Покупця за цим Договором визначається на підставі фактичного обсягу поставленої (переданої у власність) Продукції.

4.5. Прийомка Продукції за якістю проводиться відповідно до даних паспорту та/або сертифікату відповідності (для Продукції, яка підлягає сертифікації).

4.6. Прийомка Продукції за кількістю проводиться відповідно даних, у виданих вантажовідправником вантажосупроводжуючих документах (залізнична транспортна накладна).

4.7. Датою поставки (передачі у власність) Продукції (Продукції) вважається дата вказана в Актах прийому-передачі Продукції.

4.8. Право власності на Продукцію переходить до Покупця з дати поставки (передачі у власність) Продукції у відповідності до п. 4.7. цього Договору. З моменту поставки Покупець несе всі ризики випадкового знищення або пошкодження Продукції.

4.9. У випадку невідповідності поставленої Продукції за якістю претензії можуть бути виставлені Покупцем тільки до безпосереднього вантажовідправника (за умови поступлення Продукції в непошкоджених вагонах з непошкодженими пломбами вантажовідправника). У випадку невідповідності кількості поставленої Продукції кількостям (об’ємам), вказаним у залізничній накладній, претензії можуть бути виставлені Покупцем до залізниці (перевізника) або до безпосереднього вантажовідправника, вказаного в супроводжуючих документах на Продукцію.

4.10. Факт невідповідності кількості (або якості) поставленої Продукції повинен підтверджуватися відповідним актом Торгово-промислової палати України.

5. ЦІНА (ВАРТІСТЬ) ПРОДУКЦІЇ ТА УМОВИ ОПЛАТИ ПРОДУКЦІЇ

5.1. Ціна (вартість) конкретної партії Продукції узгоджується Сторонами у відповідних Додатках до цього Договору. Ціна на Продукцію, поставка (передача у власність) якої здійснюється відповідно до умов цього Договору, встановлюється в національній валюті України – гривні. В ціну Продукції включено податок на додану вартість.

5.2. Ціна (вартість) Продукції є динамічною (рухомою) і може змінюватись Постачальником залежно від змін цін на ринку Продукції, індексу інфляції, зміни тарифів на залізничні перевезення тощо.

5.3. Зміна ціни (вартості) на Продукцію, що зафіксована (узгоджена Сторонами) у Додатку до цього Договору, яким регулюється умови поставки відповідної партії Продукції, відображається у додатковій угоді до цього Договору, яка підписується уповноваженими представниками обох Сторін.

5.4. Оплата Продукції здійснюється на умовах повної передоплати (авансу) Продукції (партії Продукції), якщо інше не встановлено у Додатках до цього Договору. Строк (термін) оплати Продукції по кожній окремій партії Продукції визначається умовами відповідних Додатків.

5.5. Оплата Продукції проводиться Покупцем безготівково в національній валюті України – гривні – шляхом банківського переказу грошових коштів на поточний банківський рахунок Постачальника.

5.6. Оплата Продукції проводиться Покупцем по кожній окремій партії Продукції, поставка якої оформляється відповідним Додатком до цього Договору.

5.7. Сторони можуть в будь-який момент дії цього Договору узгодити іншу форму проведення розрахунків, що оформляється додатками (додатковими угодами) до цього Договору.

5.8. Загальна сума цього Договору (тобто загальна вартість (ціна) усієї поставленої за цим Договором Продукції) Сторонами не обмежується і визначається на підставі фактично поставленої Продукції та узгодженої на неї ціни (відповідно до Додатків до цього Договору).

5.9. Розмір загальної суми Договору підлягає кінцевому уточненню Сторонами шляхом складення та підписання сторонами акта взаємозвірки, виходячи з фактично поставленої Покупцю кількості Продукції, вартість (ціна) якої відображається в Актах прийому-передачі Продукції та/або залізничних накладних, що складаються сторонами по кожному факту поставки партії Продукції згідно з Додатками до даного Договору.

5.10. Сторони по закінченню кожного звітного календарного місяця (надалі – звітний місяць) можуть здійснювати звірку розрахунків за поставлену Продукцію. У такому разі, затверджений (підписаний) Покупцем Акт звірки взаєморозрахунків передається Постачальникові до 10 (десятого) календарного числа календарного місяця наступного за звітним місяцем.

5.11. Якщо за результатами звірки буде встановлено, що сума, перерахована в порядку передоплати за партію Продукції у відповідності до Додатку до цього Договору:

а) недостатня для покриття (оплати) поставленої (переданої у власність) Покупцеві (чи вказаному ним Вантажоотримувачу) Продукції, то Покупець зобов’язаний протягом 2 (двох) банківських днів з дня підписання сторонами Акта звірки взаєморозрахунків перерахувати Постачальникові суму недостачі;

б) перевищує вартість поставленої (переданої у власність) Покупцеві (чи вказаному ним Вантажоотримувачу) Продукції, Постачальник повертає Покупцеві надмірно сплачену суму на підставі Акта звірки взаєморозрахунків та листа Покупця протягом 2 (двох) банківських днів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]