Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kuzenko.doc
Скачиваний:
76
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
45.46 Mб
Скачать

2. Загальна характеристика туристичного підприємства.

Туристична фірма "САМ" - найбільший туроператор України - була заснована в 1991 році групою професіоналів туристичного бізнесу, що проробили у ньому не менш 10 років. На сьогодні Туристична фірма "САМ" - це розвинена мережа представництв, що працюють у Києві й основних ділових центрах України, що відправляє своїх клієнтів відпочивати в більш ніж сорок країн світу.

Якісний рівень сервісу та безпеку клієнтів Турфірми «САМ» - заслуга, як професійної команди співробітників компанії, так і надійних партнерів у багатьох країнах світу (понад 130 компаній-туроператорів у 73 країнах світу). В Україні з фірмою «САМ» працюють більше 900 партнерів (туристичних агентств, готелів, санаторіїв, пансіонатів).

Головним завданням компанії залишається надання своїм клієнтам високого рівня обслуговування та якості послуг.

Турфірма «САМ» активно розвиває агентську мережу і співпрацює з багатьма національними турагентами, більшість з яких вже отримали статус «Прем'єр-партнера ТФ« САМ ». В цілому більше 1000 агентів реалізують тури «САМ» по всій Україні.

З 1997 року Турфірма «САМ» є акредитованим членом IATA - Міжнародної асоціації Повітряного транспорту.

У 2007 року фірма «САМ» стала одним із засновників Асоціації лідерів турбізнесу України - першого професійного об'єднання провідних туроператорів України. У 2009-2011р.р. всі регіональні представництва і прем'єр-партнери «САМ» пройшли добровільну перевірку на відповідність вимогам програми «Знак якості АЛТУ».

У 2011 році фірма «САМ» застрахувала свою відповідальність перед туристами і партнерами на суму 1 100 000 грн.

Турфірма «САМ» пропонує своїм клієнтам подорожі в будь-якому ціновому діапазоні: від якісних економічних курортів до елітних круїзів і тихоокеанських островів. Кожен потенційний турист - клієнт фірми «САМ» - при професійній підтримці співробітників компанії може індивідуально розробити свій маршрут подорожі і реалізувати свої мрії.

Фірма «САМ» нагороджена Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України, двічі називалася самої відомою торговою маркою в туристичній сфері України за рейтингом «ТОП-100», відзначена Дипломом міжнародного відкритого рейтингу «Золота Фортуна», має численні нагороди та Дипломи міжнародних організацій та рейтингів.

Турфірма «САМ» пропонує своїм клієнтам найкращий вибір подорожей і гарантовано якісний сервіс! (Додаток 1 )(Додаток 6) ( Додаток 7) (додаток 8)

Структурні підрозділи туристського підприємства

    1. Генеральний директор

Комерційний директор

Фінансовий директор

Правління маркетингу і продажі туристичних послуг

Управління виїзного туризму

Обжчий

відділ

Відділ PR і Реклами

Бухгалтерія

Відділ іфнформаціонних технологій

Управління організації

І реалізації перевезень

Відділ кадрів

Віддділ реалізації тур послуг в м.Київ

Сектор 1

Відділ по забезпеченню регулярних перевезень

Юридичний відділ

Сектор по праці з агентами

Сектор 2

Сектор 3

Відділ телекомунікації

Управління туризма в Україні

Відділ по забезпеченню регулярних перевезень

Відділ охорони

Сектор массових турів

Відділ Гідів-Перекладачів

Сектор освітніх турів

Відділ оформлення віз

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]