Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт Прокопенко.doc
Скачиваний:
26
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
243.71 Кб
Скачать

6. Розробка туристичного маршуруту

Тур – це програма, в межах якої реалізується мета перебування людини поза постійним місцем проживання, складена з урахуванням індивідуальних побажань, і комплекс заходів по її реалізації на відповідному якісному рівні.

Сусс

Хамамет

Джерба Зарзіс

острів Джерба

Туніс

Екскурсійний тур в Туніс

1день. Приліт в Туніс. Після проходження всіх візових і митних формальностей вас тепло зустрічає представник.

Трансфер з аеропорту в місто Хаммамет розміщення в готелі VILLAMAR RESIDENCE DE CHARME . Ознайомлення з програмою туру, обід. Відпочинок після перельоту біля басейну .

Додатково пропонується вечеря вPomodoro - один з найбільш фешенебельних рибних ресторанів Хаммамета.

2день.Сніданок в готелі .Туніс - Карфаген - Сіді-Бу-Саїд(цілий день )На комфортабельному автобусі в супроводі гіда ви вирушите на північ країни, в столицю та її околиці. Туніс розташований на березі лагуни, в зоні середземноморських субтропіків. Ви зможете переконатися, наскільки різноманітний клімат країни, багата її флора.Ви відчуєте атмосферу туніської столиці, її характер і ритм. Фарби та запахи стародавньої Медіни повернуть вас на багато століть назад.Ви також відвідаєте знаменитий музей Бардо, де представлена ​​багатюща колекція чудово збереглася давньоримської мозаїки.Покинувши столицю, ви вирушите далі на північ, де в 20 км від центру Тунісу знаходиться легендарний Карфаген Сучасний Карфаген, фешенебельний передмістя Тунісу, виріс на місці стародавніх стін фінікійського, а потім і римського Карфагена. Величні руїни римських терм, побудованих за часів імператора Антоніна, свідчать про міць і багатство давно зниклого міста. Ви зможете прікосаясь-нуться до древніх каменів, які бережуть спогади про минулу велич.І, нарешті, останній пункт вашої подорожі - мальовниче містечко Сіді Бу Саїд, ко-торий знаходиться неподалік від стародавнього Карфагена.У програму входить також обід в одному з приміських ресторанчиків. До вечері ви повернетеся в свій готель.

3день. Кап Бон+ дегустація вин.«Зелений сад Тунісу» не даремно має цю назву - всюди на півострові Кап Бон стеляться плантації цитрусових і виноградники, тут же збирають знамениті туніські кедрові горішки. Для початку відвідаємо місто Набель, який славиться красивою керамікою. Ми побуваємо в місті Кілібія з її красивою візантійською фортецею, місті Керкуан це фінікійський місто, створений приблизно в VI столітті до н.е., в містечку Ель Хауарія де опинимося на самій північній точці півострова, звідки до Італії трохи більше 100 км.Після обіду відвідування замку Бахус, де в приємній обстановці Ви відкриєте для себе прекрасні туніські вина.

4день. Сніданок в готелі . Вільний день для відпочинку на пляжі або біля басейну. Додатково пропонується Морська прогулянка (3години)Чудова можливість відчути себе справжнім флібустьєром! Піратський корабель візьме вас на борт в порту відправлення, і ви вирушите на прогулянку вздовж узбережжя Сусса і Порта Ель Кантауї. Тут вам запропонують легкий обід: салат, смажена риба, прохолодні напої.Купання у відкритому морі принесе вам величезне задоволення. Свіжий вітер, яскраве сонце і запальний танець живота створять прекрасний настрій.

5день. Переїзд в місто Сусс , готель Karawan Hotel . Відпочинок після переїзду обід All Inclusive .Оглядова Екскурсія.Відпочиваючи в Сусс можете самостійно познайомиться з цим мальовничим містом. Ви відвідаєте елітну туристичну зону Порт Ель Кантауї, її гавань змальовничою набережною , де розташовані найкращі ресторани і кафе, а також старе місто-медіну, стару мечеть, фортеця і ринок.Повернення в готель вечеря та відпочинок.

6день. Сніданок в готелі .Відпочинок біля басейну ,обід . Вільний час туристи можуть відвідати місцеві кафе та ресторани , крамнички з подарунками та місцевими сувенірами . Повернення в готель вечеря .

7день.Сніданок в готелі , після якого екскурсія на цілий день“містоДугга”. Ця екскурсія дасть Вам можливість відвідати одні з самих вражаючих руїн часів Римської імперії на африканському континенті.У супроводі гіда ви прямуєте в місто Дугга, який внесений до списку світової історичної спадщини ЮНЕСКО і вважається одним з чудес світу. Він побудований на пагорбі, на висоті 600 м і являє собою вражаючий архітектурний ансамбль: арка Олександра Севера, форум з храмом Сатурна, святилище Юнони Целести, що чудово зберігся портик капітолійського храму, пунічний мавзолей.Ви побачите античний амфітеатр на 3500 глядачів, споруджений у 166 р. н.е. на честь бога Юпітера (так званий Капітолій) та «розу вітрів» майдан, де викарбовано компас ще в 3 столітті, що займає цілу площу. По вузьких вуличках ви пройдете до збережених римських терм, громадських вбиралень, руїн публічних будинків.

Після обіду ви відправитеся в андалузький місто Загуан, де біля підніжжя високої зеленої гори (1295 м), що дала назву містечку, знаходиться знаменитий Храм Води. Там ви побачите частково збереглися акведуки (протяжність 70 км), за якими питна вода надходила в Карфаген. Храм і акведуки були побудовані при імператорі Адріані.Повірте, вас не залишать байдужими грандіозність і пишність побачених історичних пам'яток архітектури.

8день. Переїзд через Хаммамет на острів Джерба .Розміщення в готелі Carribean World Djerba 4*. Обід та відпочинок після переїзду можна відвідати басейн ,дитячий басейн , дитячу площадку ,сауну , масаж та інші послуги. Вечеря після якої відбудиться анімаційна вечірня программа .

9день. Сніданок в готелі . Оглядова екскурсія по острову Джерба ​​(півдня).Під час цієї екскурсії Ви зможете познайомитися з визначними пам'ятками острова Джерба​​: відвідати село гончарів Геллала, де зможете поспостерігати за роботою гончарів у майстерні, а також познайомитися з цікавими експонатами в музеї міста. Також Ви оглянете знамениту синагогу Гриба, прогуляєтеся по місту Хумт-Сук і побачите рибальське гавань.Повернення в готель, вечеря та відпочинок .

10день. Сніданок ,відпочинок на пляжі .Туристи можеть відвідати крамниці з сувенірами , спробувати місцеву кухню , прогулятись по місту . ( відпочинок за бажанням туристі )

11день. Сніданок після якого ФЛАМІНГО (морська екскурсія) .Ми прямуємо з порту Хумет Ессук на кораблику «Харун» / «Принцеса» / «Перлина» на пошуки наших друзів дельфінів. По дорозі до острова Фламінго, місцеві рибалки продемонструють нам мистецтво традиційної риболовлі цього регіону. Далі надається вільний час для купання та засмаги. Потім самі рибалки запропонують вам покуштувати чудовий обід, блюда якого, звичайно ж, будуть приготовані з риби.До 15:00 повернення в порт, де вас буде чекати автобус, який доставить вас в готель. Вечеря , відпочинок.

12день. Ранковий сніданок .Відпочинок біля басейну аква аеробіка , дитячі гірки , розважальна програма аніматорів . Обід після якого можна відпочити .Відвідування пляжу можна випити прохолодні напої в барі на пляжі . Вечеря після якої можна прогулятися територією .

13 день. Переїзд з осрова Джерба в місто Джерба Зарзіс.Розміщення в готелі Eden Star 4*, обід.Відпочинок біля басейну або на пляжі ,можна оглянути територію готелю ,відвідати бар біля басейну , дитяча розважальна,аеробіка,бар на пляжі .Вечеря та вільний час .

14нень. Виселення з готелю за вказаним часом . Трансфер з міста Джерба в аеропорт Djerba–Zarzis . Проходження всіх візових і митних формальностей.

В вартість входить:

В вартість не входить:

- Міжнародний переліт

- Харчування згідно програми, проживання.

- Екскурсії з російськомовним перекладачем відповідно до програми.

- Страховка

- Трансфери і переїзди за програмою

- Екскурсії згідно програми.

- Оплата перевантаження багажу

- Алкогольні та прохолодні напої

- Додаткові екскурсії

- Чайові

14 618 грн.