Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
калькуляция ску.doc
Скачиваний:
26
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
333.82 Кб
Скачать

8. Термін дії договору

8.1. Даний договір вступає в дію з моменту підписання двома сторонами та діє до моменту закінчення туру.

9. Інші умови

9.1. Кожна із сторін може вимагати внесення змін або розірвання договору у зв'язку з істотними змінами обставин, визначеними Законом України „Про туризм”, з яких вони виходили при укладенні договору.

9.2. Зміни та доповнення до Договору вносяться за згодою обох сторін, що оформлюються окремими доповненнями до договору, які підписуються ТУРАГЕНТОМ та ТУРИСТОМ.

9.3. У випадку неможливості організації туру в зазначені в листі бронювання строки ТУРАГЕНТ інформує ТУРИСТА про нові строки здійснення туру, в письмовій формі (поштою, електронною поштою, факсом) або телефоном, з обов'язковою фіксацією тексту повідомлення (телефонограма).

9.4. Назви розділів та розбивка на пункти договору юридичного значення не мають та використовуються сторонами лише для зручності користування текстом договору.

9.5. Усі суперечності, які випливатимуть з умов цього договору будуть вирішуватись сторонами шляхом переговорів. У разі недосягнення згоди, сторони можуть звернутися захистом до передають спір на вирішення до відповідного місцевого суду.

10. Юридичні адреси, банківські реквізити і підписи сторін

ТУРИСТ: ТУРОПЕРАТОР:

П.І.Б. ____________________ ТОВ „Туристська фірма «ТТТ»

_________________________ адреса: Київ – 02192, вул.Миру, 26

_________________________ р/р 2600000000000

паспортні дані: ____________ МФО 320649

ЄДРПОУ 88888888

т/ф 543-86-01

Директор

______________________ __________________________Іванов І.І.

Доповнення до договору

________ від „___”______________200_р.

1.1. ТУРАГЕНТ, який діє відповідно до агентської угоди № ___ від „___” _______________ _____р. та за дорученням ТУРОПЕРАТОРА - _____________________________________________________, за встановлену договором плату та замовленням ТУРИСТА зобов'язується забезпечити надання ТУРИСТУ комплексу посередницьких послуг з реалізації туристичного продукту, попередньо сформованого ТУРОПЕРАТОРОМ з організації туристичної поїздки.

1.2. Предметом договору є:

1.2.1. Організація туристичної поїздки до ________________________, терміном на __________ дн/нч (з „___” ____________ 200_ р. по „____” ___________ 200_ р.)

1.2.2. Бронювання готелю __________________________________________________(назва та категорія готелю)________________________________________________________________________

(категорія або клас заброньованого номеру);

1.2.3. Організація харчування ____________________(сніданки, напівпансіон, пансіон, все включено);

1.2.4. Оформлення медичної страховки на суму покриття ______________________________________

________________________, назва страхової компанії _______________________________________;

1.2.5. Організація трансферу (зустріч/проводи) ___________(так/ні);

1.2.6. Замовлення/купівля квитків (авіа, ж/д, автобус)_________________________________________. Час відправлення з ________________________________ (номер рейсу) ____________ ____________;

Час відправлення з ________________________________(номер рейсу) ____________ ____________;

Тривалість переїзду/перельоту (орієнтовна) __________________________________;

1.2.6. Організація та відкриття в’їзних документів__________(так/ні), ___________________________

_______________________________________________________________________________________

1.2.7. Інші послуги про які домовлено сторонами_____________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2. ТУРИСТ отримав документи (турпакет) для здійснення тур подорожі__________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3. ТУРИСТ отримав необхідну інформацію про санітарно-епідеміологічні правила перебування в країні (місці) подорожі; пройшов інструктаж по профілактиці малярії та кліщового енцефаліту; отримав „Пам’ятку з профілактики малярії для тих хто від’їжджає за кордон” _____________”___”___________200_р.

4. Вартість туристських послуг, які входять до тур пакету та будуть надані ТУРИСТУ згідно з Доповнення до договору, складає _______________________грн.___коп.