Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Лабораторні_роботи_А-418 / ТЕРА_позиційне та ПИД рег.doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
1.6 Mб
Скачать

5.2. Загальні установки приладів

5.2.1. Установка коефіцієнта фільтрації

За паролем "1005" встановлюється коефіцієнт фільтрації для усереднення результатів вимірювань з метою виключення впливу зовнішніх перешкод. На верхньому індикаторі відображається встановлене число вимірювань, використовуване для усереднення, на нижньому індикаторі - символи «dFLt». Чим більше коефіцієнт фільтрації, тим довше вимірює прилад і менший вплив перешкод. Коефіцієнт фільтрації рекомендується встановлювати в діапазоні від 5 до 100. При введенні недопустимого значення на індикаторі з'являється повідомлення «ErrL». Для зміни коефіцієнта фільтрації використовуйте кнопки «» і «», для запам'ятовування натисніть кнопку «». Вихід в робочий режим по тривалому одночасному натисненню кнопки «» і кнопки «».

5.2.2. Установка формату відображення поточної температури

За паролем "1006" встановлюється формат відображення поточної температури. На верхньому індикаторі відображається число значущих цифр після коми, на нижньому індикаторі - символи «SAPt». Для зміни числа значущих цифр використовуйте кнопки «» і «», для запам'ятовування натисніть кнопку «». Вихід в робочий режим по тривалому одночасному натисненню кнопки «» і кнопки «».

5.2.3. Установка нижніх і верхніх допустимих значень температури

За паролем "1301" встановлюються: - Нижнє допустиме значення температури (відображаються символи «Loi1», після натискання на кнопку «» на 2 секунди відобразиться встановлене значення в градусах); - Верхнє допустиме значення температури (відображаються символи «HiG1», після натискання на кнопку «» на 2 секунди відобразиться встановлене значення в градусах).Увага! Нижня допустиме значення має бути встановлено менше верхнього допустимого значення. Першим встановлюється верхнє допустиме значення. При досягненні нижнього або верхнього значення температури запалюється індикатор аварії «». При введенні недопустимого значення на індикаторі з'являється повідомлення «ErrL». Для переходу від параметра до параметру натискайте кнопку «», для активації режиму зміни параметрів натискайте кнопку «», а для зміни параметрів використовуйте кнопки «» і «», для збереження натисніть кнопку «». Вихід в робочий режим по тривалому одночасному натисненню кнопки «» і кнопки «».

5.2.4. Установка величини гістерезису, виду керованого об'єкта, часу затримки включення виконавчого механізму (для холодильників)

За паролем "1401" встановлюються: - Величина гістерезису для виключення тремтіння при регулюванні (на верхньому індикаторі відображається встановлене значення гістерезису в градусах, на нижньому індикаторі - символи «U 1»); - Стан керованого об'єкту: «Hot» - нагрівач, «Сool» - холодильник (на верхньому індикаторі відобразяться символи «Hot» або «Сool», на нижньому індикаторі - «Con 1»); - Час затримки включення при виборі виду керованого об'єкта - холодильник (на верхньому індикаторі відобразиться значення часу затримки включення виконавчого механізму після виключення в секундах, на нижньому індикаторі - символи «ti»). Допустиме значення часу затримки має лежати в межах від 0С до 300с. Для переходу від параметра до параметру натискайте кнопку «», для зміни параметрів використовуйте кнопки «» і «», для запам'ятовування натисніть кнопку «». Вихід в робочий режим по тривалому одночасному натисненню кнопки «» і кнопки «».

Соседние файлы в папке Лабораторні_роботи_А-418