Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсова робота.docx
Скачиваний:
16
Добавлен:
13.02.2016
Размер:
59.94 Кб
Скачать

Розділ 2. Ufi як провідний осередок співробітництва в галузі

2.1. Створення Всесвітньої асоціації виставкової індустрії (ufi), діяльність та значення.

В усьому світі виставка була і залишається одним з найефективніших видів реклами. І хоча виставки дорожчі за інші види реклами і явно менш оперативні, ніж реклама в ЗМІ, їх популярність зростає.

У 1925 р. було засновано Всесвітню асоціацію виставкової індустрії, яка й нині є найавторитетнішою міжнародною організацією у цій сфері. Асоціація була засована у Мілані представниками 20 провідних європейських центрів виставкової галузі. Серед них лідери сучасної виставкової діяльності – Мілан, Париж, Лейпциг, Кельн, Франкфурт, а також ряд центральноєвропейських міст – Будапешт, Гданськ,Любляна, Прага, Заґребта, Львів.

Всесвітня асоціація виставкової індустрії є асоціацією провідних виставок в світі організаторів та власників майданчиків, а також великих національних і міжнародних виставкових асоціацій, а також окремі партнери виставкової індустрії.

Головна мета Всесвітньої асоціації виставкової індустрії - це заохочення до виставкової діяльності і підтримка її членів та виставкової індустрії в усьому світі.

  • Всесвітня асоціація виставкової індустрії відіграє роль ефективної платформи, де професіонали виставкової індустрії можуть обмінюватися ідеями та досвідом;

  • Всесвітня асоціація виставкової індустрії сприяє розвитку ярмарків і виставок у всьому світі як унікальний маркетинг і засоби зв'язку;

  • Всесвітня асоціація виставкової індустрії пропонує освітні можливості для підготовки кадрів і різні професійні семінари, а також розглядаються питання, що представляють спільний інтерес для його членів в рамках роботи регулярні зустрічі її регіональних відділень та робочих груп.

2.2. Структура і правові аспекти Всесвітньої асоціації виставкової діяльності (ufi)

UFI є міжнародною некомерційною асоціацією, що діє на основі відповідного Французького закону від 1 липня 1901 року. Його структура складається з директивних органів, регіональних відділень, а також тематичні комітети, присвячене служінню інтересам своїх членів і всієї галузі виставки. Ця структура має намір відповісти на потреби і потреби всіх членів UFI, шляхом надання їм варто інформацію для свого бізнесу. Натисніть тут, щоб завантажити UFI статуті чи внутрішніх правил.

Генеральна Асамблея є найбільш важливим органом, який приймає рішення. Тільки деякі члени Всесвітньої асоціації виставкової діяльності (UFI) мають право бути присутніми і голосувати на чергових та позачергових скликаннях Генеральної Асамблеї.

Рада директорів. Раді директорів доручено здійснення рішень, прийнятих Генеральною Асамблеєю, з країнами, що розвиваються і підготовка всіх пропозицій, що стосуються питань, які зачіпають міжнародні ярмарки. Після ретельної підготовки, ці пропозиції мають бути залишені для голосування членами Всесвітньої асоціації виставкової діяльності (UFI) на щорічній Генеральній Асамблеї. Рада директорів складається з понад 60 членів.

Виконавчий комітет розробляє загальні позиції політики UFI. Рекомендації Виконавчого комітету представляються Раді директорів для його подальшого розгляду та прийняття рішення. Виконавчий комітет складається з президента UFI, максимум 6 віце-президентів, скарбника, секретаря, та голови Асоціації комітету.

Президент UFI обираються Генеральною Асамблеєю строком на один рік, він є законним і офіційним представником UFI. Він є головою виконавчого комітету, ради директорів, та щорічної Генеральної Асамблеї.

Тріо - це термін, який іноді використовується для позначення президента Всесвітньої асоціації виставкової діяльності (UFI) і двох віце-президентів.