Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
istoriya_derma_1.docx
Скачиваний:
21
Добавлен:
15.02.2016
Размер:
21.48 Кб
Скачать

Епікриз

Хворий Веселівський Олег Ігорович 17 років, поступив в стаціонар з скаргами на висипання на шкірі обличчя, шиї, плечей, та свербіж шкіри в ділянках висипань. Процес локалізується на шкірі обличчя, шиї, плечей. Найбільша кількість елементів локалізована на обличчі. На інфільтративному фоні вирізняються множинні папули, у вигляді піднесення над шкірою розміром до горошини, червонувато-синюшного кольору, які надали шкірі нерівний вигляд. Папули переходять в пустули. Пустули мають вигляд болючого мішечка з гнійним вмістом, м’якої консистенції, невеликі до 5 мм в діаметрі.

Були проведені наступні дослідження: загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, біохімічний аналіз крові, флюорографічне обстеження.

На підставі скарг хворого, анамнезу захворювання, об’єктивного обстеження та даних лабораторної діагностики був поставлений діагноз: абсцедуючі юнацькі вугрі.

Використана література:

1.Савчак В.І.,Галникіна С.О., Шкірні хвороби.Хвороби,що передаються статевим шляхом. Тернопіль,2001 ст.233. 2.Кравченко В.Г. Шкірні та венеричні хвороби. Київ 1995 ст.189 3.Інтернет джерела. 4.Методичні рекомендації.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]