Скачиваний:
11
Добавлен:
18.02.2016
Размер:
208.9 Кб
Скачать

Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Бухгалтерський облік і прийняття рішень у банках» для студентів спеціальності 7106 і 8106 «Облік та аудит у банках»

1. Загальні положення

Для поглибленого вивчення студентами дисципліни «Бухгалтерський облік і прийняття рішень у банках» навчальним планом передбачено написання курсової роботи.

Мета курсової роботи:

  • поглибити знання методології і техніки обліку в комерційних банках;

  • набути навичок опрацювання інформації, викладеної у нормативних актах й економічній літературі;

  • вправно орієнтуватись у можливостях і обмеженнях використання облікової інформації для прийняття управлінських рішень.

Курсова робота оформляється таким чином:

  • титульна сторінка;

  • зміст;

  • текст курсової роботи;

  • література;

  • додатки.

Титульний лист оформлюється так:

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ УКРАЇНИ

КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Кафедра обліку та аудиту в кредитних і бюджетних організаціях

Курсова робота

на тему: «Облік касових операцій комерційних банків»

студента V курсу

спеціальності 8106

«Облік та аудит у банках»

Іванченко Є. М.

Науковий керівник

канд. екон. наук, доцент

Кузьмінська О. Е.

Київ 2000

Зміст плану курсової роботи залежить від теми дослідження і, складається у процесі ознайомлення з економічною літературою за темою. План курсової роботи включає такі складові:

  • вступ, у якому розкривають актуальність теми, мету, завдання дослідження, виклад загальних питань дослідження;

  • основна частина курсової роботи, яка містить не менше трьох параграфів, де повинні бути викладені: економічна характеристика комплексу питань за темою; огляд чинного законодавства і сучасної наукової літератури; порядок ведення первинного, поточного і підсумкового обліку, включаючи документообіг і бух­галтерські записи за операціями згідно з обраною темою (оцінка сучасного стану і перспективи розвитку); використання облікової інформації для прийняття управлінських рішень;

  • висновок, де наводиться короткий виклад результатів дослідження.

Опрацювання літературних джерел має бути дослідницьким, без копіювання текстів інструкцій, інших нормативних актів. Огляд чинного законодавства і сучасної наукової літератури супроводжується обов’язковим посиланням на літературні джерела (як правило, вказується номер джерела згідно зі списком використаної літератури і зазначається сторінка).

Перелік використаних літературних джерел подається за порядковими номерами у такій послідовності: документи органів влади, нормативні акти Мінфіну і НБУ, наукова і методична література. Літературні джерела наводяться в алфавітному порядку за прізвищами авторів. Зазначаються: прізвища та ініціали авторів, назва роботи, місто і назва видавництва, рік видання, кількість сторінок. При використанні матеріалів, опублікованих у періодичних виданнях вказують прізвища, ініціали авторів, назву статті, назву газети чи журналу, рік, номер, сторінку. Нижче наведено зразок оформлення списку літератури.

Соседние файлы в папке Киндрацька_Бухгалтерський обл_к _ прийняття р_шень в банках