Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
бакалаврат / ukr_yaz.doc
Скачиваний:
33
Добавлен:
18.02.2016
Размер:
137.73 Кб
Скачать

15. Напишіть розписку про отримання матеріальних цінностей.

Розписка – це письмове підтвердження певної дії, яка мала місце, - передання й отримання документів, товарів, грошей, матеріальних цінностей.

Розписка

Я, студент Донецького інституту залізничного транспорту,групи ІV-ОПУТ(к) Степанов А.В. (паспорт ВК 665544, від 04.12.1992), отримав від завідувача складу Бережного Т.Ф.(паспорт ВС 709865, від 13.05.1987) у тимчасове користування для членів археологічної експедиції до 21.07.2011року: 1) 20(двадцять) рюкзаків; 2) 6(шість) наметів; 3) 23(двадцять три) лопати; 4) 5(п’ять) емальованих відер. Увесь зазначений інвентар раніше був у вжитку.

Підстава: наказ ректора університету №325 від 12.07.2011р.

      1. (підпис)

16. Напишіть розписку про отримання друкованих видань у бібліотеці Донецького інституту залізничного транспорту.

Розписка – це письмове підтвердження певної дії, що відбулась – передачі й отримання документів, товарів, грошей від підприємства або приватної особи.

Розписка може бути приватного (особа отримує цінності від особи) і службового (особа – представник установи – отримує цінності від цієї або іншої установи) характеру.

Розписка

Я,студент факультету «Управління перевізними процесами» Донецького інституту залізничного транспорту Іванов В.М,паспорт ВК325674 від 1 грудня 2006,отримав від завідувача бібліотеки ДонІЗТ К.П.Шустрого для тимчасового користування на час канікул 1(один)підручник з дисципліни «Залізничні станції і вузли» М.Р.Забощук, 1(один) підручник з дисципліни «Транспортне право» І.Л.Костенко,1(один) підручник «Філософія» М.К.Коваль.

08.06.11 Підпис студента Іванова В.М. Підпис

засвідчую

Декан факультету

«Управління перевізними процесами» (підпис) С.В.Горобченко

17. Напишіть розписку про отримання ремонтного обладнання для депо

Розписка – це письмове підтвердження певної дії, що відбулась – передачі й отримання документів, товарів, грошей від підприємства або приватної особи.

Розписка може бути приватного (особа отримує цінності від особи) і службового (особа – представник установи – отримує цінності від цієї або іншої установи) характеру.

Розписка

Я, інженер локомотивного депо станції Красний Лиман Сорокін А.Г. паспорт ВК325698 від 14 грудня 2002,отримав на постійне користування від головного інженера металургійного заводу Колісник А.С.,1(одну ) нову колісну пару, 2(два) нові пристрої автозчеплення .

31.01.12

Підпис заступника Сорокіна А.Г. Підпис

Засвідчую

Керівник металургійного

заводу (підпис) О.О. Краснов

18. Укладіть акт про обстеження установи на предмет дотримання норм пожежної безпеки

Акт- це документ, який містить рішення щодо законів, указів, постанов і складається на підтвердження фактів, подій, вчинків, пов’язаних з діяльністю установ та окремих осіб. Як правило, це документація постійно експертних комісій,спеціально уповноважених осіб або представників організацій, що перевіряють інші установи.

Акт складається кількома особами з метою об' єктивного фіксування подій, фактів або певної ситуації. Виклад і форма тесту актів регламентовані. Текст акта має дві частини:

  • вступну (вказують підстави для складання акта, перелічуються особи, що складали акт, а також присутні під час його складання );

  • констатувальну ( викладаються мета й завдання акта, характер проведеної роботи, перелічуються виявлені факти, даються висновки).

Затверджую

Начальник

СГПЧ №1

м. Донецьк

(підпис)

М.О.Козак

«20»серпня 2012 року

Акт№13

про перевірку наслідків

пожежі у виробничому приміщенні

«20» серпня 2012 року м. Донецьк

Склад комісії:

У ході перевірки встановлено, що в цеху №2 10.00 год.»20»серпня 2012 року внаслідок замикання в електричній мережі сталася пожежа, в результаті якої «Коксохімічному» заводу заподіяно збитків на суму 6 (шість)тис. грн. Пожежа була ліквідована повністю викликаним нарядом СГПЧ №1 м. Донецьк. З боку працівників заводу потерпілих немає.

Про дану подію проінформовано керівництво міського управління електромережі , яке зобов'язалось здійснити ремонт пошкодженої ділянки мережі до «20» вересня 2012р.

Акт укладено у трьох екземплярах:

1-й екземпляр – керівництву міського управління електромережі;

2-й екземпляр – керівництву «Косохімічного» заводу;

3-й екземпляр - пожежній службі.

Ст. інспектор

СГПЧ №1 м. Донецьк (підпис) С.П. Соколов

«20»серпня 2006 року.

Соседние файлы в папке бакалаврат