Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
топольняк 2.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
465.92 Кб
Скачать

Рецензія

на дипломну роботу студента

Хмельницького економічного університету

Спеціальність 7.050104 „Фінанси”

Топольняк Оксані ./////////////...............................

(прізвище, ім 'я, по батькові студента)

Рецензент ........................................................................................................

(посада, прізвище, ім 'я, по батькові)

..................................................................................................................................

Тема дипломної роботи. Кошторисне фінансування бюджетних установ :значення, проблеми, планування” (на прикладі Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві)

Робота виконана на матеріалах: чинного законодавства, нормативних актів та інструктивних документів Пенсійного Фонду України , Бюджетного кодексу , матеріалах досліджень провідних економістів країни, аналітичних та фінансових даних Головного управління Пенсійного фонду в м .Києві.

1. Актуальність теми дипломної роботи: наявність проблем та недоліків кошторисного фінансування бюджетних установ спонукає до їх дослідження та пошуку шляхів їх вирішення.

2. Найбільш суттєві висновки і рекомендації: В дипломній роботі викладена суть кошторисного фінансування бюджетних установ на прикладі Головного управління Пенсійного фонду в м .Києві, надані рекомендації до вирішення ряду проблем

3. Наявність самостійних розробок автора: приведений конкретний аналіз кошторисного фінансування Головного управління Пенсійного фонду та його мережі в динаміці, надана схема доведення бюджетних асигнувань до нього і його підвідомчих установ.

4. Практична цінність розроблених питань: Полягає у дослідженні проблем кошторисного фінансування в цілому і визначені шляхів їх подолання.

7. Наявність недоліків: Суттєвих зауважень і недоліків не виявлено

6. Загальний висновок: Робота містить теоретичне обґрунтування досліджуваної проблеми, практичні рекомендації та пропозиції автора щодо покращання фінансування бюджетних установ, відповідає вимогам вищої школи та може бути допущена до захисту з оцінкою добре.

Рецензент

(посада, місце роботи, вчений ступінь, звання)

_ (підпис)

(Печатка підприємства, установи)

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Кафедра фінансів

ВІДГУК

наукового керівника на дипломну роботу студента (слухача) за

спеціальністю "Фінанси"

Топольняк Оксані ...........................

на тему: „Кошторисне фінансування бюджетних установ :значення, проблеми, планування” (на прикладі Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві)

Актуальність теми: від того як буде здійснюватися фінансування бюджетних установ залежить їх діяльність та якість наданих послуг для населення, а значить розвиток культури, освіти, охорони здоров’я нації.

Самостійні розробки і пропозиції автора: здійснений аналіз діючої системи кошторисного фінансування Головного управління Пенсійного фонду країни в м. Києві в динаміці, досліджені проблеми та шляхи вдосконалення кошторисного фінансування.

Недоліки: суттєвих недоліків немає

Практичне значення роботи: : полягає у розробці окремих аспектів питання подолання проблем кошторисного фінансування бюджетних установ . Робота виконана на достатньомуу рівні ступеню оволодіння теоретичними засадами і фахової підготовленості , допускається до захисту і заслуговує оцінку” добре”

Науковий керівник Совва А.І.