Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методичка.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
147.97 Кб
Скачать

3.7. База практики – Пенсійний фонд

Мета практики

Метою переддипломної практики є закріплення, поглиблення та розширення теоретичних знань, розвиток практичних навичок та їх використання при вирішенні конкретних ситуацій в умовах роботи Пенсійного фонду, збір даних для дипломної роботи.

На початку практики студент проходить інструктаж з техніки безпеки.

План практики (Завдання)

  1. Ознайомитись з „Положенням про Пенсійний фонд України”, затвердженим Указом Президента України № 121/2001 від 01.03.2001 р. та „Положенням про головні управління Пенсійного фонду України в Автономній республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі”, затвердженим Постановою Правління Пенсійного фонду України від 27.06.2002 р., у яких визначено призначення, функції, права та обов’язки Пенсійного фонду України та його головних управлінь.

  2. Ознайомитись з організаційною структурою Головного управління Пенсійного фонду України, завданнями діяльності його структурних підрозділів.

  3. Ознайомитись із Законом України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” від 09.07.2003 р. № 1058-IV, Законом України „Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування” від 26.06.97 № 400-97-ВР, „Інструкцією про порядок обчислення і сплати страхувальниками та застрахованими особами внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування до Пенсійного фонду України”, затвердженою Постановою Правління Пенсійного фонду України від 19.12.03 № 21-1, якими визначено бюджетну систему Пенсійного фонду України, джерела надходжень та напрями використання коштів Пенсійного фонду України, платників страхових внесків, ставки та строки сплати страхових внесків, відповідальність за несвоєчасну оплату.

  4. Зібрати статистичні дані для написання дипломної роботи:

  • Виконання бюджету Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області за останні три роки;

  • Доповідь до засідання колегії за останні три роки;

  • Аналітична записка про результати діяльності головного управління ПФУ в Черкаській області за останні три роки.

4. Вимоги до складання та оформлення звіту

У процесі проходження практики студент складає звіт обсягом 18-20 сторінок. Пропонується така структура звіту:

1. Вступ.

2. Мета і завдання практики.

3. Загальні відомості про базу практики.

4. Зміст проведеної роботи.

5. Висновки.

6. Використана література.

7. Додатки.

Звіт виконується українською мовою на стандартних аркушах паперу (А4). Поля: зверху та знизу – 20 мм, зліва – 25 мм, справа – 15 мм. Не дозволяється при написанні звіту використовувати чорнила різного кольору. Дозволяється виконання звіту на друкарській машинці або принтері. Нумерація сторінок – посередині зверху арабськими цифрами.

Таблиці, графіки, діаграми, схеми, розміщені у текстовій частині, входять до загальної нумерації сторінок.

Додатки оформляються як продовження роботи. При цьому, поряд з нумерацією сторінок здійснюється нумерація додатків. На останньому аркуші звіту вказується дата виконання та ставиться особистий підпис студента.

Звіт повинен мати титульний аркуш, зразок якого наведено у додатку 1. Аркуші звіту повинні бути зшиті. Належним чином оформлений звіт перевіряється і затверджується керівниками від бази практики та університету.