Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Соціологія.doc 2 курс С-р.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
265.73 Кб
Скачать

Максимальна кількість набраних балів в 1 модулі за виконані самостійні роботи дорівнює 24 балам.

Вимоги до оформлення самостійних робіт

1. Самостійна робота повинна містити: титульний аркуш (додаток 1), план роботи (додаток 2), список використаних джерел, додатки (при необхідності).

2. Самостійну роботу друкують на одній стороні аркуша білого паперу формату А4 (210 × 297 мм) через 1,5 міжрядковий інтервал до 30 рядків на сторінці (шрифт Times New Roman 14 пт).

3. Обсяг самостійної роботи повинен становити до 15 сторінок друкованого тексту. Всі сторінки самостійної роботи, крім титульного аркуша, нумерують в правому верхньому кутку і підшивають у папку.

4. Текст самостійної роботи необхідно друкувати, залишаючи поля таких розмірів: ліве – не менше 25 мм, праве – не менше 15 мм, верхнє – не менше 20 мм, нижнє – не менше 20 мм.

5. Ілюстрації (якщо вони передбачені в роботі) повинні бути чітко вико нані на комп’ютері, мати назву, яку розміщують після номеру ілюстрації. Ілюстрації починають словом «Рис.» і нумерують послідовно в межах плану самостійної роботи.

6. Список використаних джерел має складати не менше 10 назв. Літературу потрібно оформлювати відповідно вимог: зазначати прізвище і ініціали автора, назву книги, рік видання, кількість сторінок.

7. Після виконання самостійної роботи вона презентується студентом на семінарському занятті з відповідного змістового модуля і подається на перевірку викладачу.

8. Процедура зарахування самостійної роботи викладачем зазначається рейтинговою оцінкою з позначенням дати і підпису у верхньому лівому кутку титульного аркушу.

9. Якщо викладач повернув самостійну роботу на доопрацювання (зазначається словом «доопрацювати» або «переробити»), студент у відведений термін (до 5 днів) доопрацьовує роботу і подає на перевірку викладачу.

Вимоги до оформлення наукових робіт (рефератів)

1. Реферат повинен містити: титульний аркуш (додаток 3), план (або зміст) (додаток 4), перелік умовних позначень (при необхідності), вступ, основну частину, розподілену на підтеми (текст реферату), висновок, список використаних джерел, додатки (при необхідності).

2. Реферат друкують на одній стороні аркуша білого паперу формату А4 (210 × 297 мм) через 1,5 міжрядковий інтервал до 30 рядків на сторінці (шрифт Times New Roman 14 пт).

3. Обсяг реферату повинен становити до 10-15 сторінок друкованого тексту. Всі сторінки реферату, крім титульного аркуша, нумерують в правому верхньому кутку і підшивають у папку.

4. Текст реферату необхідно друкувати, залишаючи поля таких розмірів: ліве – не менше 25 мм, праве – не менше 15 мм, верхнє – не менше 20 мм, нижнє – не менше 20 мм.

5. Ілюстрації (якщо вони передбачені в роботі) повинні бути чітко виконанні на комп’ютері, мати назву, яку розміщують після номеру ілюстрації. Ілюстрації починають словом «Рис.» і нумерують послідовно в межах плану реферату.

6. Список використаних джерел має складати не менше 10 назв. Літературу потрібно оформлювати відповідно вимог: зазначати прізвище і ініціали автора, назву книги, рік видання, кількість сторінок.

9. Після виконання реферату відбувається його захист на семінарському занятті або інноваційному практичному занятті.