Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Застосування криміналістиної техніки_Кравчук 2015.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
774.66 Кб
Скачать

8.4. Підсумковий семестровий контроль

Підсумковий семестровий контроль з навчальної дисципліни проводиться у формі семестрового заліку. Студент вважається допущеним до підсумкового семестрового контролю (заліку), якщо він виконав усі види робіт, передбачених робочою програмою навчальної дисципліни.

Семестрова оцінка з навчальної дисципліни обчислюється шляхом додавання набраних студентом балів з поточного контролю (максимум 60 балів) та модульного контролю (максимум 40 балів) за шкалою ЕСТS (табл. 8.1).

Таблиця 8.1

Шкала обчислення балів, набраних студентом з поточного, модульного та підсумкового семестрового контролю у формі заліку

Семінарські заняття

Модульний контроль

Підсумковий семестровий контроль

Сума балів

Поточний контроль

Змістовий модуль № 1

Т5

Т7

Т9

МК-1

Максимум 60 балів за шкалою ЄКТС.

Коефіцієнт, на який множиться середньоарифметична оцінка за поточний контроль, становить 12 балів (60 : 5 = 12)

Максимум

40 балів

-

100

Приклад обчислення балів,набраних студентом з поточного, модульного та підсумкового семестрового контролю з навчальної дисципліни подано у табл. 8.2.

Таблиця 8.2

Приклад обчислення балів, набраних студентом з поточного, модульного та підсумкового семестрового контролю з навчальної дисципліни

Семінарські заняття

Модульний контроль

Підсумковий семестровий контроль

Сума балів

Поточний контроль

Змістовий модуль № 1

Т5

Т7

Т9

МК-1

5

3

0/4*

5+3+0+4

х 12

= 36

31

-

67

D, «3»

4

Студент вважається таким, що успішно засвоїв навчальну дисципліну, якщо він набрав не менше 60 балів за шкалою ЄКТС (отримав оцінку «задовільно» за національною шкалою) за результатами поточного і модульного контролю.

У разі набрання менше 60 (35-59) балів за результатами поточного і модульного контролю студент має можливість повторного складання заліку двічі: викладачу та комісії. У разі набрання менше 35 (0-34) балів студент зобов‘язаний повторно вивчити дисципліну в наступному навчальному періоді.

При перескладанні екзамену комісії кількість балів, набраних студентом за результатами поточного і модульного контролю, анулюється. Перескладання заліку комісії проводиться у письмовій формі. Питання залікового білета диференціюються за складністю з відповідною їй кількістю балів оцінювання і передбачають можливість набрання студентом за результатми перескладання форми підсумкового семестрового контролю комісії до 100 балів. Перескладання заліку комісії здійснюється в порядку, встановленому п. 7.5.7.1. – 7.5.7.5. Положення про ЄКТС.

Семестрова оцінка виставляється у відомості обліку успішності, заліковій книжці студента та індивідуальному навчальному плані студента.