Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
20.doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
189.44 Кб
Скачать

3. Структура юридичного сектору.

3.1. Структура юридичного сектору, чисельність та посадові оклади його працівників встановлюються штатним розписом апарату, який затверджується головою районної державної адміністрації.

3.2. Юридичний сектор утворюється у складі завідувача сектором та провідного спеціаліста сектору.

3.3. Завідувач юридичного сектору:

1) забезпечує виконання завдань, покладених на юридичний сектор;

2) здійснює контроль та координує діяльність юридичних служб підприємства, що належить до сфери управління райдержадміністрації;

3) подає пропозиції голові райдержадміністрації щодо прийняття на роботу, переведення, звільнення працівників юридичного сектору, керівників і працівників юридичної служби підприємства, що належить до сфери управління райдержадміністрації, їх заохочення або притягнення до відповідальності згідно із законодавством.

6

3.4. Завідувач юридичного сектору призначається на посаду головою районної державної адміністрації за поданням заступника голови райдержадміністрації за висновками конкурсної комісії.

3.5. Провідний спеціаліст юридичного сектору призначається на посаду головою районної державної адміністрації за висновками конкурсної комісії.

3.6. Увільнення працівників сектору з посад здійснюється головою райдержадміністрації в установленому законодавством порядку.

3.7. У разі відсутності завідувача сектору його обов’язки виконує провідний спеціаліст юридичного сектору апарату райдержадміністрації.

Заступник голови адміністрації О. Захарук

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту розпорядження

"Про затвердження Положення про юридичний сектор апарату райдержадміністрації"

  1. Обґрунтування необхідності прийняття розпорядження

Внесення даного проекту розпорядження зумовлено необхідністю приведення у відповідність Положення до постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2008 року № 1040 «Про затвердження Загального положення про юридичну службу міністерства, іншого органу виконавчої влади, державного підприємства, установи та організації».

  1. Мета і шляхи її досягнення

Головна мета розпорядження - затвердження Положення про юридичний сектор апарату райдержадміністрації, визначення завдань та повноважень юридичного сектору.

3.Правові аспекти

Нормативно-правові акти, які регулюють дане питання:

  • Конституція України,

  • Закон України "Про місцеві державні адміністрації";

  • Постанова Кабінету Міністрів України від 26.11.2008 року № 1040«Про затвердження Загального положення про юридичну службу міністерства, іншого органу виконавчої влади, державного підприємства, установи та організації»

Прийняття розпорядження не потребує внесення змін та доповнень до інших розпоряджень голови райдержадміністрації.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]