Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zvit_z_praktiki_m_K_-P_Privatbank1.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
427.52 Кб
Скачать

5. Іпотечний відділ:

Іпотечний відділ займається наданням кредитів на придбання нерухомого майна.

Документи які потрібні для оформлення кредиту: заява (додаток № 6); паспорт; ідентифікаційний код; сертифікат на одержання кредиту (додаток № 11).

За допомогою нової унікальної програми ПриватБанку "Іпотек в Україні” Ви можете:

- придбати нерухомість в Україні, не виїдаючи за кордони іншої країни;

- отримати готівку під заставу нерухомості в Україні;

При цьому клієнту не потрібно приїжати в Україну для оформлення документів. Якщо клієнт закінчив трудову діяльність у закордоном i повертаєтесь в Україну, обслуговування кредиту переведуть до найближчого до клієнта відділення ПриватБанку.

6. Соціальний відділ:

Займається соціальними послугами, зокрема пенсійними програмами.

Пенсійна програма ПриватБанку:

  • безкоштовне оформлення пенсійної картки;

  • оформлення пенсійних вкладів з підвищеною відсотковою ставкою;

  • оформлення кредитної картки з безкоштовн6им періодом користуванням кредитом до 55 днів;

  • здійснення за розпорядженням регулярних платежів за комунальні послуги;

  • участь у щорічних акціях та розіграшах призів для пенсіонерів;

  • отримання знижок у магазинах, аптеках та сервісних центрах, які співробітничають з банком.

Для відкриття пенсійної пластикової картки необхідно:

  1. мати з собою паспорт, пенсійне посвідчення, та ідентифікаційний код;

  2. оформити заявку до Пенсійного фонду України для зарахування пенсії на рахунок або картку, що відкривається (додатки № 12 та 13).

7. Корпоративний відділ обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу:

Організаційна структура відділу:

  1. Керівник відділу корпоративного бізнесу.

  2. Заступник керівника відділу корпоративного бізнесу.

  3. Спеціаліст з банківського обслуговування клієнтів відділу.

  4. Спеціаліст з роздрібного корпоративного бізнесу.

  5. Спеціаліст з обслуговування корпоративних карт.

  6. Спеціаліст з встановлення і моніторингу овердрафту на карткових рахунках відділу.

ПриватБанк розробив Програму лояльності "ПриватБанк – Приватному підприємцю", яка враховує індивідуальні особливості ведення бізнесу наших Клієнтів – приватних підприємців.

Програма лояльності "ПриватБанк – Приватному підприємцю" стартувала в серпні 2004 року. Програма лояльності передбачає чотири напрямки, які допоможуть клієнту у розвитку його бізнесу:

  1. Пакетні пропозиції;

  2. Послуга "Бізнес без Обмежень";

  3. Тарифний пакет "Підприємницький";

  4. Інформаційно – консультаційна підтримка

Депозити:

Вклад "Підприємницький" – це можливість короткострокового розміщення (на 3, 6 або 12 місяців) вільних коштів. При цьому: клієнтам безкоштовно випускається міжнародна пластикова картка Visa Electron. Ця картка "прив'язана" до депозиту клієнта. Тому отримати нараховані %, подивитися залишок і зняти депозит по закінченні терміну - можна в будь-якому банкоматі ПриватБанку.

Головна перевага: якщо клієнт знадобилися гроші, а розривати депозит немає бажання можна встановити кредитний ліміт під депозит - до 65% від суми депозиту; - +4% до депозитної ставки - оплата за використаний депозит (цей відсоток значно нижче, ніж за карткою "Універсальна").

Вклад "Копилка для приватних підприємців" - депозит для накопичення коштів, не додаючи особливих зусиль, тобто в міру того, як з'явилася "вільна копійка".

Вклад "Приват-вклад для приватних підприємців " - це можливість розміщувати тимчасово вільні гроші на короткі терміни за принципом "Щоб гроші - не гуляли". Так як в будь-якому бізнесі є "вікна", коли не потрібно робити оплату, наступив "тимчасовий затишок, не сезон або просто частина грошей не задіяна". Саме для таких випадків передбачений цей вклад. При цьому нарахування % на відміну від звичайного поточного рахунку у 8 разів більше.

Документи, необхідні для відкриття рахунка юридичній особі:

  1. Копія посвідчення про державну реєстрацію юридичної особи завірене нотаріально, який видав документ.

  2. Копія установчого документа (статуту/ установчого договору) завірене нотаріально, який провів реєстрацію.

  3. Копію довідки про внесення юридичної особи до Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України (ЄДРПОУ) завіряється у банку підписом уповноваженого співробітника при наявності оригіналу.

  4. Копію документа, що підтверджує постановку юридичної особи на облік в органі Державної податкової служби (форма 4-ОПП).

  5. Копію документа, що підтверджує реєстрацію юридичної особи в Пенсійному фонді України .

  6. Копію страхового посвідчення, що підтверджує реєстрацію юридичного особи у Фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і профзахворювань України як платника страхових внесків.

  7. Картки з зразками підписів і відбитком печатки (бланки карток надаються банком) завірені нотаріально (додаток № 8).

  8. Копії протоколів (наказів, рішення власника) про призначення на посаду осіб, які мають право підпису в картках .

  9. Копію установленого ліміту каси, якщо він встановлений іншим банком раніше Завірений банком, що установив ліміт каси.

  10. Надають юридичні особи, що використовують найману працю і відповідно до законодавства України є платниками страхових внесків.

При відкритті рахунка в банку обов'язково особиста присутність осіб, які мають право першого і другого підписів (необхідно мати при собі паспорт і довідку з ДПІ про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи). Заява на відкриття рахунка надається банком (додаток № 14). Між банком і юридичною особою підписується Договір банківського рахунка.

Банк зобов'язаний ідентифікувати фізичних осіб, які є власниками юридичної особи. Ідентифікація клієнта здійснюється на підставі оригіналів документів, представлених клієнтом, або належним чином завірених їхніх копій (паспорта або документа, що його заміняє і справкі з ДПІ про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи).

Документи, необхідні для відкриття рахунка фізичному особі-підприємцю:

  1. Копія посвідчення про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця Завірене нотаріально, який видав документ.

  2. Копію документа, яка підтверджує постановку фізичної особи-підприємця на облік в органі Державної податкової служби (форма 4-ОПП) Завіряється в банку підписом уповноваженого співробітника при наявності оригіналу.

  3. Копію документа, підтверджуючу реєстрацію фізичної особи-підприємця у Пенсійному фонді України.

  4. Копію страхового посвідчення, що підтверджує реєстрацію фізичної особи-підприємця у Фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і профзахворювань України як платника страхових внесків.

  5. Картки з зразками підписів і відбитком печатки (бланки карток надаються банком) Завіряються у банку підписом уповноваженого співробітника.

Обов'язкова присутність фізичної особи-підприємця при відкритті рахунка в банку (необхідно мати при собі паспорт і довідку з ДПІ про присвоєння ідентифікаційного номера фізичної особи). Бланк заяви на відкриття рахунка надається банком. Між банком і фізичною особою-підприємцем підписується Договір банківського рахунка.