Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ZT_4_kurs_2012_Kudla.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
25.02.2016
Размер:
318.46 Кб
Скачать

3. Форми та методи контролю

Контроль за якістю проходження технологічної практики студентів здійснюють керівники практики від інституту і від бази практики. На базах практики консультують студентів з усіх розділів програми практики, проводять індивідуальні і групові консультації по збору необхідної інформації, документації, виконання індивідуального завдання, складанню звіту.

Відвідування баз практики та групові консультації керівник від інституту здійснює згідно графіку.

Щотижня викладач-керівник практики перевіряє якість і своєчасне складання звіту. Про порушення графіку виконання завдання програми повідомляє проректора з навчально-виробничої роботи інституту.

4. Основні вимоги до звіту

Підсумковим документом, що узагальнює всю роботу студента по виконанню технологічної (фахової) практики є письмовий звіт.

Звіт складається відповідно до програми практики, затвердженої у встановленому порядку. У звіті повинно бути коротко і конкретно описана робота, яка особисто виконана студентом.

Структура звіту наступна:

  1. Вступ

  2. Основна частина

  3. Індивідуальне завдання

  4. Висновки і пропозиції

  5. Література, інформаційно-нормативні джерела

У вступі обґрунтовуються основні цілі і завдання практики, коротка характеристика об’єкту досліджень (орієнтовний обсяг ― 1-2 сторінки).

Основна частина містить конкретні відповіді на програмні завдання практики (орієнтовний обсяг ― 10-15 сторінок).

Індивідуальне завдання виконується з метою надбання студентами умінь та навичок самостійного розв’язування виробничих, наукових та організаційних завдань в умовах конкретного підприємства, організації. Матеріали отриманні студентами під час виконання індивідуальних завдань можуть бути використанні для виконання курсової та дипломної роботи, підготовки доповідей, статей тощо (орієнтовний обсяг ― 2-3 сторінки).

Висновки і пропозиції формуються коротко і конкретно за матеріалами викладеними у звіті на підставі виконаної роботи (орієнтовний обсяг ― 1-2 сторінки).

Література, інформаційно-нормативні джерела включають рекомендовану літературу; дані бухгалтерської, статистичної та фінансової звітності; нормативно-законодавчі акти в певній галузі та підприємства ― бази практики.

Орієнтовний обсяг звіту становить 20 - 25 сторінок. Звіт повинен бути оформлений акуратно, написаний від руки.

Дана робота не повинна бути дослівним переписуванням матеріалів практики (історія бази, технічні описи), а також цитування літературних джерел.

Складений студентом звіт повинен мати наскрізну нумерацію сторінок. Аркуші повинні бути зшиті в папку.

Звіт перевіряється і затверджується керівником практики від установи, організації, підприємства та інституту.

До звіту додається:

Відгук керівника практики від готелю, туристичної фірми із зазначенням рекомендованої оцінки з практики студента. Підпис керівника скріплюється печаткою установи;

Щоденник проходження практики з заповненими реквізитами;

Зразки документів, що стосуються проходження практики та її змісту, повинні бути оформлені у вигляді додатків до звіту.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]