Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
PZTEDNo_2.doc
Скачиваний:
53
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
315.39 Кб
Скачать

16. Порівняльний аналіз граничного та графічного методів

За діаграмою візуально встановлюється послідовність важливості окремих факторів впливу. Крім того, графічний засіб дозволяє здійснювати перехід до граничного лише після диференціонування всіх факторів на окремі рівні.

17. Висновки по роботі

У ході виконання роботи було досліджено ринок транспортно-експедиторських послуг України. Сьогодні в Україні експедитори контролюють близько 80% всіх перевезень різними видами транспорту. Однак, вони мають ряд переваг і недоліків. До основних переваг можна віднести комплексність виконання перевезень, що зменшує час та ціну на виконання перевезень. Звісно, якщо порівнювати вітчизняні транспортно-експедиційні підприємства з іноземними, то за якістю вони поступаються, хоча і знають кон’юктуру українського ринку набагато краще.

Виконавши SWOT- аналіз, можна зробити висновок, що транспортно-експедиторські підприємства мають сильні сторони, що можна використовувати як можливість для розвитку.

Були оцінені фактори, що впливають на вибір транспортно-експедиційного підприємства. Для цього було обрано 5 експертів, які виставляли свої оцінки за 100-бальною шкалою по мірі важливості їх при виборі. Далі здійснювався синтез отриманої інформації і за допомогою класичного методу та методу розмитих коефіцієнтів визначалась важливість того, чи іншого фактору. В ході розрахунків, було визначено, що найбільш важливим є оформлення товарно-транспортної документації.

12

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]