Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Специалист2012-2013 Методичка по диплому.doc
Скачиваний:
46
Добавлен:
02.03.2016
Размер:
657.41 Кб
Скачать

Зразок оформлення довідки з бази переддипломної практики

Кутовий штамп підприємства

і номером вихідної реєстрації

(або оформлений

на фірмовому бланку)

Д о в ід к а

Видана студентові 5 курсу, групи СОА-12 економічного факультету Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету Шевченку Антону Миколайовичу в тому, що його дипломна робота на тему «Аналіз ліквідності та платоспроможності підприємства» дійсно виконана ним на базі реальної звітності бази переддипломної практики - Приватної виробничої фірми «ПромСтрой» за 2010-2012 рр.

Впровадити такі рекомендації щодо удосконалення:

Економічний ефект від впровадження розроблених пропозицій склав __________________ грн. у тому числі за рахунок резервів, визнаних практичними працівниками грн.

Соціальний ефект від впровадження розроблених пропозицій полягає

____________

Довідка видана для подання до Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету без фінансових зобов'язань перед автором дослідження.

Студент(ка) ____________ _________________

підпис прізвище та ініціали

Директор ПВФ «ПромСтрой» /підпис/ О.Д. Нікітін

/ печатка підприємства /

М.П.

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

  1. Стандарт Інституту. Курсові та кваліфікаційні роботи (проекти). Правила побудови, викладання, оформлення та вимоги до змісту. – СОУ ХТЕІ 1.1:2011. – Харків, 2011.

  2. ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання».

  3. Державний стандарт України ДСТУ 3008-95 «Документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура і правила оформлення». – К.: Госстандарт Украины, 1997. – 37 с.

  4. Приклади оформлення бібліографічного опису у списку джерел, який наводять у дисертації, і списку опублікованих робіт, який наводять в авторефераті // Бюлетень ВАК України. — 2009. — № 5. – С. 26-29.

  5. ГОСТ 7.1-84 «СИБИД. Библиографическое описание документа. Общие требования и правила составления».

  6. Державний стандарт УкраїниДСТУ 3582-97 «Інформація та документація. Скорочення слів в українській мові у бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила».

  7. Економічні дослідження (методологія, інструментарій, організація, апробація): навч. посіб. / за ред.. А.А. Мазаракі. – 2-ге вид. допов. - К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011. – 296 с.