Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
kursovaya4.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
20.06.2018
Размер:
625.3 Кб
Скачать
  1. Зовнішньоекономічний контракт

КОНТРАКТ № TOY 167/12

м.Київ «13 квітня 2015 р.

(1) “TOYOTA MOTOR KYUSHU”, INC., підприємство, належним чином зареєстроване за законами Японії, в особі Shigeru Hayakawa, генерального директора, що діє на підставі Статуту (надалі іменоване “ Продавець ”), з одного боку

і

(2) ТОВ «ПАНОРАМА УКРАЇНА», підприємство, належним чином зареєстроване за законами України, в особі директора Кобзистого О.О, що діє на підставі Статуту (надалі іменованим "Покупець") з другого боку, разом - “Сторони”, домовилися про наступне:

Стаття 1 – Предмет контракту

1.1 Відповідно до зазначених умов TOYOTA MOTOR KYUSHU бере на себе зобов'язання продати і поставити Покупцю на умовах “DАT Україна, Одеса”, а Покупець бере на себе зобов'язання прийняти автомобілі легкові TOYOTA (Автомобілі):

Модель кількість

TOYOTA

Highlander Hybrid v3.5 10

Стаття 2 – Терміни та умови платежу

2.1 Ціна Автомобіля:

Модель Кільк. Ціна за од. Заг. вартість

TOYOTA 10 915 410,4 грн. 9 154 104 грн.

Highlander (без урах. ПДВ) (без урах. ПДВ)

Вартість Автомобілів TOYOTA, що поставляються Покупцю, складає 9 154 104 гривень, без урахування ПДВ 20%.

Загальна сума платежу, який враховує вартість поставки, страхування і розвантаження і сплачується Покупцем становить 10 097 487,1 грн,

Ціна розрахована згідно офіційного курсу НБУ на 13.04.2015 р., USD/UAH= 25,92 грн.

2.2 Покупець зобов’язується провести повну попередню оплату у розмірі 9 154 104 гривень, без урахуванням ПДВ 20%, протягом 5 (п`яти) банківських днів з моменту підписання даного контракту. У випадку ненадходження коштів до вказаного терміну, умови по даному контракту будуть вважатися недійсними, і TOYOTA MOTOR KYUSHU буде мати право змінити ціну.

Стаття 3 - Поставка

3.1 Постачання Автомобілів здійснюється на умовах DAT Україна, Одеса протягом 70 днів із моменту надходження попередньої оплати на розрахунковий рахунок TOYOTA MOTOR KYUSHU.

3.2 Датою постачання Автомобілів важається дата, зазначена в акті прийому-передачі, підписаному уповноваженими представниками Сторін.

3.3 Перехід права власності на Автомобілі відбувається в момент отримання Автомобілів Покупцем та оформлення і підписання видаткової накладної.

Стаття 4. – Товаросупроводжувальні документи

4.1 Разом з Автомобілем TOYOTA MOTOR KYUSHU надає Покупцю такі документи:

- Оригінал рахунку - 1 примірник;

- Копія Сертифікату Відповідності - 1 примірник;

- Оригінал накладної - 1 прим.;

- Акт прийому-передачі - 1 прим;

Стаття 5. – Гарантія

5.1 TOYOTA MOTOR KYUSHU гарантує, що Автомобілі, поставлені TOYOTA MOTOR KYUSHU, не матимуть несправностей з моменту фактичного отримання автомобілів протягом періоду часу та на умовах, вказаних в гарантійній книжці.

5.2 Гарантія включає безкоштовну поставку та заміну деталей, які були визнані TOYOTA MOTOR KYUSHU несправними через очевидний дефект матеріалу, за умови використання лише оригінальних запасних частин виробництва TOYOTA, або ремонт деталей, визнаних непридатними для використання, але придатними для повторного використання після ремонту.

5.3 Умови гарантії, обмеження та виключення по гарантії, умови недійсності гарантії, а також строки та види гарантій відповідно до кожної конкретної моделі автомобілю, викладені в гарантійній книжці за №5949878196, що передається Покупцю разом з автомобілем.

Покупець ознайомлений і згодний з умовами гарантії.

5.4 Гарантія стає недійсною, а Покупець втрачає право на гарантійне обслуговування автомобілю в будь-якому з перелічених нижче випадків:

5.4.1. неналежна експлуатація автомобіля всупереч вимогам заводу-виробника;

5.4.2. недотримання вказівок виробника щодо планового обслуговування автомобілю;

5.4.3. використання пального, змащувачів, мастила, не рекомендованих виробником;

5.4.4. втручання до конструкції чи модифікація автомобілю, будь-які випадки зміни автомобілю конструктивно або будь-яким іншим способом, включаючи установку обладнання, що виготовлено третьою стороною, без попереднього письмового дозволу з боку Продавця, навіть якщо такі зміни чи переобладнання не спричинили погіршення технічного стану автомобілю;

5.4.5. перевищення габаритів чи маси вантажу для автомобіля, зазначених Виробником або встановлених законодавством;

5.4.6. використання автомобіля в перегонах, змаганнях та демонстраціях майстерності або аналогічних заходах;

5.4.7. використання автомобілю на відкритих розробках, будівельних майданчиках або ґрунтових дорогах, які не розраховані на нормальний рух транспорту, за винятком автомобілів серії OFF Road .

5.5 Покупець не має права висувати вимоги щодо розірвання цього Договору купівлі-продажу або щодо відшкодування збитків внаслідок надання необхідного обслуговування або робіт, виконання яких вимагають умови гарантії.

Стаття 6 – Арбітраж

Усі спори, що пов'язані із цим Договором, вирішуються шляхом переговорів між представниками Сторін. Якщо спір неможливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується вМіжнародному комерційному Арбітражі при Торговельно-промисловій палаті України. Мова арбітражу- українська. При цьому матеріальним правом для вирішення спорів за цим Договором є матеріальне право України.

Стаття 7 – Дія Контракту

7.1 Даний Контракт набирає сили з моменту підписання його Сторонами і діє до виконання Сторонами всіх умов даного Контракту.

7.2 Жодна зі Сторін не в праві передавати свої зобов'язання по даному Контракту третій Стороні.

7.3 Даний Контракт підписаний у двох примірниках, обидва складені на українській та англійській мовах, обидва тексти мають однакову юридичну чинність.

Стаття 8 – Особливі умови

8.1 Продавець не є платником податку на додану вартість в Україні.

8.2 Продавець в своїй діяльності дотримується принципам Кодексу «Toyota Motor Corporation’s Code of Conduct”. Зміст Кодексу міститься на веб-cайті http://www.toyota-global.com.

Стаття 9 – Форс-мажорні обставини

9.1.1. Під форс-мажорними обставинами у цьому Договорі розуміються випадок, непереборна сила, як підстава для звільнення від відповідальності за порушення Договору.

9.1.2. Під непереборною силою у цьому Договорі розуміються будь-які надзвичайні

події зовнішнього щодо Сторін характеру, які виникають без вини Сторін, поза їх

волею або всупереч волі чи бажанню Сторін, і які не можна за умови вжиття

звичайних для цього заходів передбачити та не можна при всій турботливості та

обачності відвернути (уникнути), включаючи (але не обмежуючись) стихійні явища

природного характеру (землетруси, повені, урагани, руйнування в результаті

блискавки тощо), лиха біологічного, техногенного та антропогенного походження

(вибухи, пожежі, вихід з ладу машин й обладнання, масові епідемії, епізоотії, епіфітотії тощо), обставини суспільного життя (війна, воєнні дії, блокади, громадські хвилювання, прояви тероризму, масові страйки та локаути, бойкоти тощо), а також видання заборонних або обмежуючих нормативних актів органів державної влади чи місцевого самоврядування, інші законні або незаконні заборонні чи обмежуючі заходи названих органів, які унеможливлюють виконання Сторонами цього Договору або тимчасово перешкоджають такому виконанню.

Юридичні адреси Сторін:

ТОВ «ПАНОРАМА УКРАЇНА»

м.Київ, вул. Миколи Краснова, 21

Код ЄДРПОУ 36265328

р/р 26005500030306

в ПАТ «СЕБ Банк»

МФО 309995

Підписи представників Сторін

“TOYOTA MOTOR KYUSHU”, INC.

Київ, вул. Боженка, 8а,

т./ф. (044) 242 24 66

код ОКПО 23420870

р/р 26003002012411 у

“ІНГ банк Україна”, м. Київ

MФО 300539

Підписи представників Сторін

___________________

Додатки:

Додаток 1.– Технічна характеристика