Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РП_Муніципальний менеджмент 2011.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
09.11.2018
Размер:
919.04 Кб
Скачать

3.3. Підсумковий семестровий контроль

3.3.1. Підсумковий семестровий контроль з навчальної дисципліни проводиться у формі заліку за обсягом навчального матеріалу, визначеним робочою програмою, і в терміни, встановлені розкладом.

3.3.2. Студент вважається допущеним до семестрового контролю з навчальної дисципліни (заліку), якщо він виконав усі види робіт, передбачені робочою програмою.

3.3.3. Семестрова оцінка з навчальної дисципліни «Управління комунальною власністю територіальних громад», підсумковий семестровий контроль з якої проводиться у формі заліку, обчислюється шляхом додавання набраних студентом балів з поточного та модульного контролю (табл.3.1) за шкалою ЄКТС (табл.3.2).

Таблиця 3.1

Порядок обчислення балів, набраних студентом з поточного, модульного та підсумкового семестрового контролю

Поточний контроль

МК-1

МК-2

12

28

Максимум 60 балів за шкалою ЄКТС.

Одиниця оцінки за національною шкалою дорівнює 12, (60:5=12)

Максимум 40 балів

за шкалою ЄКТС

Таблиця 3.2

Співвідношення оцінок за національною шкалою та шкалою єктс

Семестрова оцінка

За національною

Кількість набраних

балів

За шкалою ЄКТС

5-бальною шкалою

розширеною

шкалою

5

відмінно

90 і вище

А

4,5

дуже добре

80–89

В

4

добре

65–79

С

3,5

задовільно

55–64

D

3

достатньо

50–54

Е

2

незадовільно

35–49

FX

(з можливістю повторного складання)

1

неприйнятно

1–34

F

(з обов’язковим

повторним курсом)

3.3.4. Студент вважається таким, що склав залік, якщо він набрав 50 балів за шкалою ЄКТС (оцінку „достатньо” за розширеною шкалою).

У разі отримання оцінки „незадовільно” за розширеною шкалою (35-49 балів за шкалою ЄКТС) студент має право на два перескладання: викладачу та комісії. Замість перескладання комісії студент може вибрати повторне вивчення дисципліни в наступному навчальному періоді.

У разі отримання оцінки „неприйнятно” за розширеною шкалою (1-34 бали за шкалою ЄКТС) студент зобов‘язаний повторно вивчити дисципліну в наступному навчальному періоді.

При перескладанні заліку додатково використовується оцінка „достатньо*” (50 балів за шкалою ECTS), яка засвідчує виконання студентом мінімальних вимог без урахування накопичення балів.

Повторний підсумковий семестровий контроль у формі заліку проводиться в письмовій формі. Письмова компонента повторного заліку обов’язкова та проводиться у формі виконання комплексного екзаменаційного завдання (тестів, нетестових питань), яке дає можливість виявити у студентів мінімальний рівень знань з навчальної дисципліни.

Перевірка письмової компоненти повторного заліку здійснюється протягом одного робочого дня із внесенням результатів у документи обліку успішності студентів.

3.3.5. Результат заліку фіксує викладач, який веде семінарські (практичні) заняття.

3.3.6. Семестрова оцінка виставляється у відомості обліку успішності та індивідуальному навчальному плані студента.