Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
podat_prakt .doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
01.12.2018
Размер:
1.99 Mб
Скачать

3.2. Перелік варіантів індивідуальних навчально-дослідних завдань

1. Акцизне оподаткування підприємств та його вплив на фінансовий стан платників.

2. Амортизаційна політика платника податку на прибуток.

3. Використання досвіду європейських країн для удосконалення справляння податків і зборів (виконується на підставі статистичних даних ДПС та аналітичних даних з наукових праць).

4. Екологічний податок та його вплив на охорону навколишнього середовища України.

5. Мито в системі непрямого оподаткування (виконується на матеріалах митних органів України).

6. Місцеве оподаткування: сучасний стан та перспективи розвитку (виконується на підставі податкової звітності платника місцевих податків).

7. Особливості адміністрування платників податків та податкових надходжень (виконується на матеріалах окремих органів Державної податкової служби).

8. Перспективи реформування чинної системи оподаткування в аграрному секторі АПК (виконується на підставі статистичних даних ДПС та податкової звітності окремих аграрних підприємств).

9. Податкова політика в системі державного регулювання економіки (виконується на підставі статистичних даних ДПС).

10. Податкове планування та його роль у фінансовому управління підприємством.

11. Позитивні та негативні сторони спеціальної системи оподаткування фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності (виконується за даними фізичної особи – суб’єкта підприємницької діяльності).

12. Позитивні та негативні сторони функціонування фіксованого сільськогосподарського податку в аграрному виробництві (виконується на підставі статистичних даних ДПС).

13. Рентні платежі та їх місце в системі ресурсного оподаткування (виконується на матеріалах податкової звітності платника рентних платежів).

14. Ресурсне оподаткування та його вплив на податкове навантаження платників.

15. Спеціальний режим оподаткування ПДВ сільськогосподарських товаровиробників.

16. Спрощена система оподаткування юридичних осіб – ?.

17. Фіксований сільськогосподарський податок в системі оподаткування аграрних підприємств (виконується на матеріалах податкової звітності платника фіксованого сільськогосподарського податку).

18. Фінансовий механізм контролю за додержанням норм податкового законодавства (виконується на підставі даних про податкові перевірки здійснювані органами ДПС).

19. Фінансовий механізм оподаткування банківських установ (виконуєть-

ся на підставі даних податкової звітності банківської установи).

20. Фінансовий механізм оподаткування бюджетних установ (виконується на підставі даних податкової звітності бюджетної установи).

21. Фінансовий механізм оподаткування підприємств лісового господарства (виконується на підставі даних податкової звітності лісогосподарського підприємства).

22. Фінансовий механізм оподаткування страхових компаній (виконується на підставі даних податкової звітності страхових компаній).

23. Фінансовий механізм розрахунків по податку на доходи фізичних осіб.

24. Фінансовий механізм справляння податку на додану вартість.

25. Фінансовий механізм справляння податку на прибуток.

Увага: всі варіанти, за виключенням тих, стосовно яких конкретизована база для дослідження, виконуються на матеріалах окремих платників податків – юридичних осіб (підприємств, установ, організацій).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]