Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсач по АТС.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
02.12.2018
Размер:
675.33 Кб
Скачать

Висновок

У даній курсовій роботі устатковано дільничу станцію пристроями електричної централізації, виконано ув'язування пристроїв електричної централізації з автоблокуванням і автоматичною локомотивною сигналізацією.

На даній дільничій станції спарених та одиночних стрілок, які пронумеровано. Також розтавлено ізоляційні стики та світлофори, поїзні та маневрові. Всього в парній горловині поїзних і маневрових світлофорів. Виконано маршрутизацію пересувань на станції, склавши таблиці перечнів маневрових та поїзних маршрутів (основних та варіантних).

Також, змоделювано функціональну схему виконавчої групи блоків для прийому поїзду на ІІ колію.

В другому розділі ув'язано станційне обладнання з автоблокуванням, якщо поїзд знаходиться на 1 ділянці; на світлофорі ”2” перегоріла лампа червоного вогню.

Всі розрахунки виконувались з метою забезпечення максимальної безпеки руху на дільничий станції.

СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ

  1. Автоматика, телемеханика и связь на железнодорожном транспорте: Учебник для вузов ж.-д. трансп. А. А. Устинский , Б. М. Степенский, Н. А. Цыбуля и др. М.: Транспорт, 1985.

  2. Автоматика и телемеханика на железнодорожном транспорте /Переборов А. С. и др. М.: Транспорт, 1985.

  3. Кокурин И. М., Коендратенко Л. Ф. Эксплуатационные основы устройств железнодорожной автоматики и телемеханики. –М.: Транспорт, 1989.