Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
дневник 5 курс_.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
18.12.2018
Размер:
396.29 Кб
Скачать

Звіт студента підписується на титульному листі таким чином:

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Кафедра психології

ВИВЧЕННЯ КЛАСНОГО КОЛЕКТИВУ

Звіт про виконання завдання з психології

студента(ки) V курсу Інституту

РВНЗ «Кримський гуманітарний університет» (м. Ялта),

Прізвище, ім'я, по батькові.

Матеріали досліджень, бланки, підрахунки та інше підшиваються, підклеюються або міцно закріплюються і прикладаються до звіту. В щоденнику описуються основні результати дослідження КК за допомо­гою методів включеного і невключеного спостереження, а також враження про клас, одержані під час виховних заходів та різних подій в житті КК.

На основі результатів психологічних досліджень складається психологічна характеристика класу як колективу, за основу можна взяти схему характеристики класного колективу, наведену в методичних рекомендаціях.

У висновках звіту про результати психологічного вивчення КК слід вказати основні труднощі та проблеми, що виникли в ході роботи прак­тиканта, відмітити умови і фактори успішного здійснення програми дослідження КК. Бажано також висловити деякі власні пропозиції нау­ково-практичного і організаційно-методичного характеру.

6. ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ПРАКТИКИ

Звіти про практику (щоденники, матеріали досліджень та інші доку­менти по класному колективу) здаються у кабінет практики .

Вони перевіряються керівником практики і методистами та одержу­ють попередню оцінку. Потім комісія з прийняття заліку за підсумками психологічної практики ставить диференційований залік, що характери­зує рівень успішності виконання програми практики. Диференційована оцінка заліку психологічної практики враховується разом з іншими оцінками з педагогічної практики і служить підставою для виведення підсумкової оцінки з педпрактики випускного курсу.

Студент, який не виконав програму вивчення класного колективу, вва­жається, не виконав завдання з педпрактики.

32