Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Реферат з інформатики.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
27.04.2019
Размер:
79.87 Кб
Скачать

4. Висновок

Підводячи підсумки всьому вищеописаному можна коротко перелічити достоїнства Wіndows (На прикладі WindowsNT2002) :  1.     Це сучасна ОС , щовідповідає вимогам сучасних апаратур.  2.     Це прекрасно сумісна з іншими ОС.  3.     Це многозадачная (мультизадачная) ОС.  4.     Це добре захищена ОС.  5.     І це зручна й надійна ОС.  В ході роботи було досліджено операційну ситему Windows.

В першому питанні моєї роботи я розкрила поняття та суть операційної системи Windows NT.

Друге питання роботи було присвячено можливостям Windows з точки зору обєктно-орієнтованого програмування. В третьому питанні використовуючи як приклад ОС Windows NT2002, як париклад сучасної операційної ситеми, зазначила основні переваги та недоліки Windows, дійшла такого висновку, що в сучасній ОС Windows переваг набагато більше ніж недоліків – головною перевагою ОС Windows слід вважати багатозадачність, швидкодію, та простоту в використанні – завдяки котрій користувачі економлять свої гроші та час. 

5. Література

  1. Інформатика: Комп’ютерна техніка. Комп’ютерні технології. Посібник /За ред. О.І. Пушкаря – К.: Видавничий центр «Академія», 2001. – 696с. 

  2. Ратбон Э. Windows NT для «чайников». 5-е издание.: Пер. с англ. — К.: Диалектика, 1997. — 304 с. 

  3. http://www.ukrreferat.com/index.php?referat=64112

  4. http://kref.ru/info/radioelektronikaikompyutery/130785/

9